Bij & Na Borstkanker

Ik help je om zo vitaal mogelijk door het ingrijpende traject van behandelingen te komen.
Ja, dit wil ik!vertel me meer

Met een begeleidingsplan wat speciaal voor jou is samengesteld kun jij je lijf krachtig maken en de kans op vervelende lichamelijke klachten beperken.

Ben jij 1 van de 7 vrouwen die de diagnose borstkanker heeft gekregen?

Deze diagnose gooit je leven compleet overhoop. Niet alleen de confrontatie met het feit dat je kanker in je lijf hebt, maar ook alles wat je te wachten staat kan jou enorm onzeker maken. Het is een heftig proces waar dus helaas 1 op de 7 vrouwen door getroffen wordt. Behandelingen zijn onvermijdelijk en vragen veel energie. Door je lichaam op de juiste manier te ondersteunen kun je de vervelende bijwerkingen beperken en na afloop van alle behandelingen ook weer sneller herstellen.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Behandelingen om de borstkanker aan te pakken zijn dus onvermijdelijk en welke behandelingen je moet ondergaan hangt af van de vorm van borstkanker die je hebt. 

Een operatie, chemotherapie, immunotherapie, bestralingen en na alle behandelingen krijgen de meeste borstkankerpatiënten gedurende gemiddeld ca. 5 jaar ook te maken met anti-hormoontherapie. Deze behandelingen kunnen jou als vrouw flink laten wankelen. Ik kan jou bijstaan in dit traject en help je om met de juiste leefstijl mogelijke bijwerkingen flink te beperken. Wanneer je klaar bent met de behandelingen kan ik je weer op weg helpen zodat je weer meer energie krijgt en je ondanks alles weer op en top vrouw kunt gaan voelen.

Waarom ik jou goed zou kunnen begeleiden tijdens jouw borstkankertraject.

Ook ik ben getroffen geweest door borstkanker. Met 45 jaar kreeg ik de diagnose hormonale borstkanker met uitzaaiingen in de lymfe en heb ik het hele traject van behandelingen ook zelf moeten ondergaan. Chemotherapie, 2 operaties (1x borstbesparend en 1x de DIEPflap methode met okselkliertoilet), bestralingen, chemopillen en vandaag de dag nog de anti-hormoontherapie. 

Mijn kennis over hormonen en orthomoleculaire therapie hebben mij enorm geholpen tijdens het hele proces.  Waardoor ik aan het einde van mijn 16 maanden durende ‘wereldreis’ nog behoorlijk vitaal uit de strijd ben gekomen. Natuurlijk  heb ik ook een enorme gedaanteverandering ondergaan en zijn de slechte dagen die je kunt hebben mij zeker niet vreemd.

Het hele behandelingstraject heb ik ervaren als mijn persoonlijke wereldreis, waardoor ik als mens zoveel mooier ben geworden. Met mijn kennis en ervaring begeleid ik jou graag tijdens jouw borstkanker wereldreis.

Kies je ervoor om je door mij te laten begeleiden tijdens of na jouw borstkanker ‘wereldreis’ dan krijg je mijn boek – Overleefstijl, survival guide bij borstkanker, wat ik speciaal schreef voor borstkanker lotgenoten kado. 

N

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van je verzekeraar of behandelingen vergoed worden.

Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding dan zijn er ook andere mogelijkheden. Je kunt dan bijvoorbeeld gespreid betalen, of we vinden samen een oplossing, want financiën mogen wat mij betreft nooit de reden zijn dat ik je niet zou kunnen helpen tijdens dit enorme ingrijpende traject. .

 

Heb jij borstkanker (gehad) en zou je heel graag advies en begeleiding willen tijdens jouw proces?

Vul dan onderstaande gegevens in en dan plannen we een gratis telefonisch consult van ca. 20 minuten. Tijdens dit korte telefonische consult kun jij je vragen stellen en aangeven waar je graag bij geholpen zou willen worden. Samen bepalen we hoe en of je je door mij gaat laten begeleiden, met het invullen van je gegevens zit je dus nog nergens aan vast!

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.