Darmen Vitaal

Met een gezonde darmbalans straal jij weer als nooit tevoren!
Ja, dit wil ik!vertel me meer

In een persoonlijk traject werk je in 4 stappen aan een klachtenvrije toekomst.

Herken jij één of meerdere van de volgende signalen van je lichaam?

9

Heb je regelmatig een opgeblazen gevoel?

9

Wisselen diarree en obstipatie elkaar af?

9

Ervaar je enorme vermoeidheid?

9

Heb je vaak last van winderigheid?

9

Heb je last van jeuk, of eczeem?

9

Heb je pijnlijke gewrichten?

9

Pieker je veel en slaap je slecht?

9

Heb je een zwak immuunsysteem?

Dan is het Darmen Vitaal traject echt wat voor jou!

Je kunt weer stralen

Met vitale darmen zal je huid weer meer gaan stralen en ook je haar zal mooier worden.

Je zult bruisen van de energie

Gewrichtsklachten en andere ontstekingen in je lichaam zullen minder worden, of misschien zelfs helemaal verdwijnen.

Je kunt weer heerlijk slapen

Geniet van een heerlijke nachtrust zonder uren wakker te liggen en te piekeren.

Hoe jij met het Darmen Vitaal traject jouw darmen weer in balans kunt krijgen.

Voordat je je aanmeld voor het Darmen Vitaal traject plannen we eerst een kort en gratis telefonisch consult van ca. 15 minuten. Tijdens dit gesprek kun je mij je klachten voorleggen en vertellen waar je graag bij geholpen zou willen worden. Samen kijken we of het Darmen Vitaal traject een goede optie is voor jou en maak jij de keuze of je voor een periode van 8, of 12 weken begeleiding wenst.

Wanneer je zover bent dat je zou willen starten met het Darmen Vitaal traject, ontvang je van mij een bestand met de intakeformulieren per mail. In deze formulieren stel ik je allerlei vragen en vraag ik je tevens om je voeding een paar dagen bij te houden in het voedingsdagboek wat is bijgevoegd. Deze gegevens kun je op je gemak thuis invullen en dus niet tijdens een duur consult. Wanneer je alles hebt ingevuld mail je het naar mij en dan ga ik voor jou aan het werk.

Met alle vragen die je hebt ingevuld kan ik een goed overzicht krijgen van de mogelijke oorzaak van jouw verstoorde darmen. Mijn bevindingen werk ik uit in een uitgebreid verslag, zodat je het te allen tijde rustig terug kunt lezen. In dit verslag vind je ook alle adviezen waarmee je zelf aan de slag gaat. Voeding is hierbij een belangrijk onderdeel, maar wees niet bang dat ik je op een streng dieet zal zetten. Ik leer je om je eigen balans terug te vinden, door lekker te eten, met de juiste voeding die goed werkt voor jou. Ook geef ik je, indien nodig, een advies om speciale supplementen ter ondersteuning te gaan gebruiken.

Tijdens het eerste consult wat ca. 1 uur duurt, neem ik met jou het verslag door en ik leg ik je uit wat er precies in jouw lichaam gebeurt. Je kunt ervoor kiezen om in de praktijk in Tiel af te spreken, of online als dat je beter uitkomt.

Direct na het consult ontvang je van mij het uitgebreide verslag per mail. Daarbij krijg je een receptenboek vol met gezonde, maar bovenal lekkere recepten die jou verder kunnen inspireren en nog meer tips om jouw gezondheid een enorme boost te geven.

Na 4 weken spreken wij weer af in de praktijk of online. Dit gesprek duurt ca. 30 minuten. Afhankelijk van het traject wat je kiest volgen er later nog meerdere consulten. Je hebt gedurende het gehele traject de mogelijkheid om je vragen te stellen via Whatsapp. Dit alles met als doel om jouw hormoonbalans in een periode van 8, of 12 weken weer helemaal vitaal te krijgen.

N

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van je verzekeraar of behandelingen vergoed worden.

Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding dan zijn er ook andere mogelijkheden. Zo kun je gespreid betalen,, of wanneer je klachten het voor jou onmogelijk maken om te werken is een werkgever ook vaak bereid om te vergoeden.

Voetreflex massage

Om je behandeling nog effectiever te maken kun je ervoor kiezen om eens een zeer ontspannende voetreflex massage door mij te laten doen.

Ervaringen van mijn cliënten

De laatste jaren heb ik veel buikpijn gehad. Ik had zo vaak diarree en ook verstopping, maar bij de artsen kwam ik niet verder.  Er is nooit een oorzaak voor mijn klachten gevonden. Tot ik bij Niki terecht kwam en zij ontdekte dat het wel eens een ‘lekkende darm’ zou kunnen zijn. Met een EMB test is dit nog onderzocht voor de zekerheid en ook hier kwam het uit. Na 3 maanden sta ik er nu heel anders voor. Ik ben weer fit en de buikpijn behoort tot het verleden.

Rebecca, 28

Ik ben bij Niki gekomen met allerlei lichamelijke klachten. Ik had last van jeuk, sliep  slecht en was ik heel erg moe en ik had ook veel last van depressieve gedachtes. Nooit had ik gedacht dat de oorzaak hiervan bij mijn darmen te zoeken zouden zijn. Ik dacht dat het door de overgang kwam of zo.  Niki heeft mij geleerd hoe ik beter kan eten en daardoor heb ik echt minder klachten gekregen. Niki heeft mij serieus genomen, daar ben ik je enorm dankbaar voor!

Dionne, 52

N

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van je verzekeraar of behandelingen vergoed worden.

Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding dan zijn er ook andere mogelijkheden. Zo kun je gespreid betalen,, of wanneer je klachten het voor jou onmogelijk maken om te werken is een werkgever ook vaak bereid om te vergoeden.

Heb je interesse in het Darmen Vitaal traject?

Vul je gegevens in en dan plannen we een gratis consult van ca. 15 minuten. Tijdens dit korte telefonische consult kun jij je vragen stellen en aangeven waar je graag bij geholpen zou willen worden. Als Darmen Vitaal traject echt wat voor je blijkt te zijn maken we een afspraak om te gaan starten. Met het invullen van je gegevens zit je dus nog nergens aan vast!

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.