EMB bloedtest

Krijg helderheid over de mogelijke oorzaak van jouw fysieke klachten

Heb jij genoeg van die ‘vage’ fysieke klachten en kun je je vinger er niet op leggen wat de oorzaak is?

In dat geval kan een EMB test uitkomst bieden. De Energetisch Morforlogische Bloedtest (EMB) kan de verschillende verstoringen in het lichaam aantonen en dat alles met maar een paar druppels bloed uit je vinger.

Het Bloed wordt in het lab geanalyseerd op energetisch niveau, maar ook microscopisch. De uitslag van het lab combineer ik met de gegevens van het intakegesprek. Deze gegevens geven de basis voor jouw persoonlijke behandelplan. Als de testuitslag binnen is, maken we een afspraak voor een consult waarin ik je de uitslag zal toelichten. Na afloop krijg je een uitgebreid verslag met daarin de adviezen over voeding en welke voedingssupplementen alles kunnen ondersteunen.

Wat wordt er getest?

9

De algehele kwaliteit van je bloed wordt onderzocht

9

Een uitgebreide screening om de gezondheid van je van je darmbalans te bekijken

9

De kwaliteit van jouw darmflora wordt onderzocht

9

Er wordt gecheckt of er schimmels en parasieten zijn

9

Stresslevels van het heden en het verleden komen in beeld

9

Blokkades in je meridianen kunnen worden opgespoord

9

Mogelijke vitamine- en mineralen tekorten kunnen gezien worden

9

Eventuele intoleranties kunnen worden aangetoond

N

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van je verzekeraar of consults vergoed worden. De EMB bloedtest wordt niet vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding dan zijn er ook andere mogelijkheden. Zo kun je gespreid betalen, of wanneer je klachten het voor jou onmogelijk maken om te werken is een werkgever ook vaak bereid om te vergoeden.

Vraag jij je af of de EMB bloedtest jou ook helderheid kan geven over jouw situatie?

Vul je gegevens in en dan plannen we een gratis consult van ca. 20  minuten. Tijdens dit korte telefonische consult kun jij je vragen stellen en aangeven waar je graag bij geholpen zou willen worden. Als de EMB bloedtest echt wat voor je blijkt te zijn maken we een afspraak om te gaan starten. Met het invullen van je gegevens zit je dus nog nergens aan vast!

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.