EMB Bloedtest

een algehele check-up voor je lichaam

Heb jij genoeg van die ‘vage’ lichamelijke klachten of wil je gewoon weten waar je staat met je gezondheid? De EMB bloedtest kan je uitkomst bieden.

De Energetisch Morforlogische Bloedtest (EMB) kan de verschillende verstoringen en disbalansen in het lichaam opsporen en dat alles met maar een paar druppels bloed uit je vinger. Het Bloed wordt in een lab geanalyseerd op energetisch niveau, maar ook microscopisch. De uitslag van het lab combineer ik met de gegevens van het intakegesprek. Deze gegevens geven de basis voor jouw persoonlijke behandelplan. Als de testuitslag binnen is maken we een afspraak voor een consult waarin ik je de uitslag zal toelichten. Na afloop krijg je een uitgebreid verslag met daarin de adviezen over voeding en welke voedingssupplementen alles kunnen ondersteunen.

De EMB bloedtest kan in mijn praktijk worden afgenomen, maar we kunnen ook op afstand werken.

Meten = weten

Of je nu meer inzicht wilt krijgen in de oorzaak van jouw klachten of dat je eens wil kijken waar je staat met je gezondheid, de EMB bloedtest kan hierbij uitkomst bieden.

Deze ‘energetische’ bloedtest geeft jou een compleet beeld van jouw gezondheid en waar je aan kunt gaan werken en dat alles met maar een paar druppels bloed uit je vinger. Uiteraard wordt alles je nader toegelicht tijdens een consult (online of face to face) en ontvang je uitgebreide adviezen in een verslag per mail.

Wat wordt er getest?

9

De algehele kwaliteit van je bloed wordt onderzocht.

9

Een uitgebreide screening om de gezondheid van je van je darmbalans te bekijken.

9

De kwaliteit van jouw darmflora wordt onderzocht.

9

Er wordt gecheckt of er schimmels en parasieten zijn.

9

Stresslevels van het heden en het verleden komen in beeld.

9

Blokkades in je meridianen kunnen worden opgespoord.

9

Mogelijke vitamine- en mineralen tekorten kunnen gezien worden.

9

Eventuele intoleranties kunnen worden aangetoond.

N

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van je verzekeraar of consulten vergoed worden. De EMB bloedtest wordt niet vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Vergoeding van consulten gaat niet ten koste van je eigen risico.

 

Disclaimer

De adviezen uit deze test hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest. De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg.

 

Vraag jij je af of een EMB bloedtest helderheid kan geven over jouw situatie?

Vul onderstaande gegevens in en dan plannen wij een kort telefonisch consult van ca. 15 minuten. Tijdens dit consult kun jij je vragen stellen en vertel ik je graag of de EMB bloedtest werkelijk wat voor jou zou kunnen zijn Je kunt natuurlijk ook bellen, of een whatsapp sturen naar 06-11432446.

Een kort telefonisch consult is geheel vrijblijvend en verplicht je dus verder tot niets!

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.