Wil jij helderheid krijgen over de mogelijke oorzaak achter jouw klachten?

De EMB bloedtest is hiervoor een fantastisch hulpmiddel.

Heb jij genoeg van je klachten en kun je je vinger er niet op leggen wat de oorzaak is?

In dat geval kan een EMB test uitkomst bieden. De Energetisch Morforlogische Bloedtest (EMB) kan de verschillende verstoringen in het lichaam aantonen en dat alles met maar een paar druppels bloed uit je vinger.

Het Bloed wordt in het lab geanalyseerd op energetisch niveau, maar ook microscopisch. De uitslag van het lab combineer ik met de gegevens van het intakegesprek. Deze gegevens geven de basis voor jouw persoonlijke behandelplan. Als de testuitslag binnen is, maken we een afspraak voor een consult waarin ik je de uitslag zal toelichten. Na afloop krijg je een uitgebreid verslag met daarin de adviezen over voeding en welke voedingssupplementen alles kunnen ondersteunen.

Wat wordt er getest?

9

De algehele kwaliteit van je bloed wordt onderzocht

9

Een uitgebreide screening om de gezondheid van je van je darmbalans te bekijken

9

De kwaliteit van jouw darmflora wordt onderzocht

9

Er wordt gecheckt of er schimmels en parasieten zijn

9

Stresslevels van het heden en het verleden komen in beeld

9

Blokkades in je meridianen kunnen worden opgespoord

9

Mogelijke vitamine- en mineralen tekorten kunnen gezien worden

9

Eventuele intoleranties kunnen worden aangetoond

Soms is het prettig om extra informatie te hebben over de oorzaak van je klachten, de EMB test kan, zeker bij darmproblemen, hiervoor als extra hulpmiddel ingezet worden.”

Zou jij ook graag een EMB test willen doen?

Ook de EMB Bloedtest start met een gratis telefonisch kennismakinggesprek. Tijdens dit gesprek kun je jouw klachten aan mij voorleggen en als je nog vragen hebt over de test kun je deze nog aan mij stellen. Als je er klaar voor bent om de test te gaan doen dan maken we een afspraak voor de intake en bloedafname.

Vervolgconsults kumnen eventueel via Zoom of telefonisch gedaan worden.

Wil jij graag de EMB test doen, maar heb je nog wat vragen?

In een gratis telefonisch kennismakingsgesprek kun je mij het hemd van het lijf vragen en leg ik je graag uit of en op welke manier de EMB test in jouw situatie duidelijkheid kan bieden.

Ervaringen van mijn klanten

Niki heeft mij behandeld voor mijn spatische darm. De EMB test heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Het verslag  en de uitleg van Niki hebben voor mij veel duidelijk gemaakt.

Bedankt Niki voor je professionele begeleiding!

Desirëe

Sinds mijn laatste bevalling 5 jaar geleden had ik veel rare klachten en was ik ontzettend moe. Ik sliep heel slecht en ben uiteindelijk bij Niki terecht gekomen. Samen met de hormoonbalans behandeling heb ik ook de EMB test gedaan. Ik was echt verbaasd toen ik de uitslag kreeg. Het klopte eigenlijk allemaal en ik ben zo blij dat ik nu weet wat de oorzaak is. Niki heeft mij top geholpen en de vermoeidheid is gelukkig veel minder geworden, omdat ik weer goed kan slapen.

Meryem