Fertiliteitsreflexologie

Vergroot op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid en de kans op een spontane zwangerschap!
Maak jouw eerste afspraakVertel me meer.....

Fertiliteits-reflexologie

Vergroot op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid en de kans op een spontane zwangerschap!
Maak jouw eerste afspraakVertel me meer.....

Ondersteun je vruchtbaarheid met de juiste voeding, supplementen en fertiliteitsreflexologie behandelingen.

fertiliteit tiel

Lieve jij!

Ik herken jouw gevoel! Zelf ben ik moeder van 4 kinderen, waarbij het zwanger worden eigenlijk nooit een probleem is geweest, maar wel het zwanger blijven. Mijn eerste dochtertje werd 23 jaar geleden veel te vroeg geboren en mocht helaas niet bij ons blijven. Het leek daarna net of iedereen zwanger was en als er iemand zwanger raakte in mijn omgeving was ik wel erg blij voor die ander, maar wat deed het extra veel pijn.

De 3 volgende zwangerschappen waren erg medisch en ondanks alle goede zorgen in het universitair ziekenhuis kwamen ook deze kindjes veel te vroeg. De roze wolk of een fijne kraamtijd heb ik nooit mogen ervaren, maar ik ben moeder geworden en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik besef me dan ook erg goed hoe verdrietig het moet zijn als die wens niet vervuld mag worden.

Mijn 3, inmiddels jongvolwassen kinderen hebben mijn moederhart gevuld en dit is iets wat ik iedere vrouw met dezelfde wens ook erg gun. Daarom help ik jou graag met mijn kennis over hormonen en voeding, gecombineerd met fertilteitsreflexologie behandelingen om jouw kans op een natuurlijke zwangerschap te vergroten.

Liefs, Niki

Lieve jij!

Ik herken jouw gevoel! Zelf ben ik moeder van 4 kinderen, waarbij het zwanger worden eigenlijk nooit een probleem is geweest, maar wel het zwanger blijven. Mijn eerste dochtertje werd 23 jaar geleden veel te vroeg geboren en mocht helaas niet bij ons blijven. Het leek daarna net of iedereen zwanger was en als er iemand zwanger raakte in mijn omgeving was ik wel erg blij voor die ander, maar wat deed het extra veel pijn.

De 3 volgende zwangerschappen waren erg medisch en ondanks alle goede zorgen in het universitair ziekenhuis kwamen ook deze kindjes veel te vroeg. De roze wolk of een fijne kraamtijd heb ik nooit mogen ervaren, maar ik ben moeder geworden en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik besef me dan ook erg goed hoe verdrietig het moet zijn als die wens niet vervuld mag worden.

Mijn 3, inmiddels jongvolwassen kinderen hebben mijn moederhart gevuld en dit is iets wat ik iedere vrouw met dezelfde wens ook erg gun. Daarom help ik jou graag met mijn kennis over hormonen en voeding, gecombineerd met fertiliteitsreflexologie behandelingen om jouw kans op een natuurlijke zwangerschap te vergroten.

Liefs, Niki

Herken jij je in het volgende?

9

Ben je al geruime tijd gestopt met anticonceptie, maar blijft een zwangerschap uit?

9

Beheerst het je leven, ook al probeer je hard je best te doen om er niet de hele tijd mee bezig te zijn?

9

Zijn jij en je partner al medisch onderzocht, maar is er geen verklaring te vinden waarom jullie niet zwanger kunnen raken?

9

Heb je PCOS wat de kans op een natuurlijke zwangerschap in de weg staat?

9

Wil je graag op een natuurlijke manier de kans op een zwangerschap vergroten?

9

Zou je graag willen weten wat je zelf kunt doen om de kans op een natuurlijke zwangerschap te vergroten?

Boost jouw vruchtbaarheid op een natuurlijke manier met een combinatie van

fertiliteitsreflexologie behandelingen, voeding en supplementen!

Fertiliteitsreflexologie

Fertiliteitsreflexologie is een behandelmethode die is afgeleid van de reguliere voetreflex therapie. Middels het masseren en behandelen van diverse drukpunten op de voeten en benen kun je ervoor zorgen dat het lichaam weer in balans komt, dit geeft je vruchtbaarheid een enorme boost. 

Voedingsadvies

Je lichaam optimaal voeden is altijd belangrijk, maar rondom een zwangerschap is dit misschien nog wel belangrijker. Welke voeding helpt jou en je partner jullie vruchtbaarheid te vergroten? Dat leer ik jou van A – Z.

Supplement advies

Wanneer je te maken hebt met tekorten in vitaminen of mineralen kan dat je vruchtbaarheid in de weg staan. Met een supplement advies speciaal voor jou, maar ook voor je partner, kun jij je lichaam optimaal ondersteunen voor en tijdens een zwangerschap.

De kracht van fertiliteitsreflexologie bij een uitblijvende zwangerschap.

De betekenis van fertiliteit is vruchtbaarheid. Fertiliteitsreflexologie is een behandelmethode uit de voetreflexologie die speciaal is ontwikkeld om iemands vruchtbaarheid een boost te geven. Door het masseren van belangrijke drukpunten, op de voeten en de onderbenen kan de hormoonbalans hersteld worden.

Wanneer zwanger worden om wat voor een reden dan ook niet lukt is dit altijd erg emotioneel en levert het vaak de nodige extra stress op. Fertiliteitsreflexologie is ook hierop gericht, het helpt bij het loslaten van emoties en spanningen wat blokkades in je lichaam kan oplossen. Deze blokkades kunnen er immers voor zorgen dat je vermindert vruchtbaar bent.

Fertiliteitsreflexologie kan ook extra ondersteunend werken tijdens een medisch traject van IUI, IVF, ICSI, om zodoende de kans op een succesvolle terugplaatsing te bevorderen.

Ben je benieuwd of fertiliteitsreflexologie een behandeling is die bij jou past? Plan dan een kennismakingsbehandeling in, hiermee kun je laagdrempelig kennismaken met deze behandelmethode. 

Positieve ervaringen van mijn cliënten

2 jaar geleden stopte ik met de pil en hoopte ik snel zwanger te raken. Helaas gebeurde dat niet. Na een jaar proberen, hebben wij toch contact gezocht met het ziekenhuis. Daar werden mijn man en ik onderzocht en er werd niets gevonden. Ergens waren wij opgelucht, maar een jaar later was ik nog niet zwanger. Ik zat niet te wachten op vervelende hormoonkuren enzo. Toen kwam ik via Google bij Niki en dat was de beste beslissing ooit! Ik kreeg meerdere fertiliteitsreflexologie behandelingen en Niki leerde mij welke voeding en supplementen goed zijn voor mij en 3 maanden later was ik zwanger! Niki is heel geduldig en besteed ook veel aandacht aan hoe je je mentaal voelt, precies wat ik nodig had! Lieve Niki dankjewel voor alles!

Chloé, 32

Toen ik te horen kreeg dat ik PCOS had, wilde ik heel graag wat veranderingen aanbrengen in mijn leefstijl maar ik wist niet waar te beginnen. Niki heeft mij met hier ontzettend goed bij geholpen. Met wat aanpassingen in mijn voeding, passende ondersteunende supplementen en voetreflex massages, duurde het maar 2 maanden voordat mijn menstruatie weer op gang kwam. Inmiddels ben ik in verwachting van onze kindje!

Niki is een warme, positieve en meelevende dame die ik niet genoeg kan bedanken voor haar adviezen en vertrouwen!

Linda, 27

Hoe het werkt?

Door middel van een digitaal intake formulier maak ik een analyse van jouw complete gezondheid en aan de hand daarvan werk ik een advies uit wat volledig op jouw situatie is samengesteld. Ook vraag ik je partner om dit formulier in te vullen en zal ik zijn gezondheid analyseren en extra adviezen uitwerken, want je wordt tenslotte samen zwanger.

Wat wordt er geanalyseerd?

Hormonen Is er een hormonale disbalans aanwezig bij jou of je partner? De intake geeft duidelijkheid over welke hormonen er bij jou of je partner mogelijk verstoord zijn. Een hormonale disbalans kan namelijk een zwangerschap in de weg staan.

De spijsvertering Hoe gezond is de spijsvertering en hoe wordt voeding verwerkt/ opgenomen in het lichaam. Een verstoorde spijsvertering kan de vruchtbaarheid in de weg staan.

Vitamine en mineralen tekorten worden opgespoord, omdat een tekort soms kan zorgen voor verminderde vruchtbaarheid.

Wat vertelt jouw voedingsdagboek en dat van je partner. Op het intake formulier vul jij in wat je gedurende een paar dagen hebt gegeten. Door dit te analyseren kunnen mogelijke verbeterpunten verwerkt worden in jouw persoonlijke adviezen.

Met al deze informatie werk ik een verslag uit vol maatwerk adviezen. Dit verslag bespreken wij tijdens het eerste consult, waarna je tijdens dezelfde afspraak een ontspanningsmassage zult krijgen. Gedurende 4 daaropvolgende weken, krijg je wekelijks een voetreflex behandeling.

N

Vergoeding

Afhankelijk van je zorgverzekeraar kunnen behandelingen deels vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Met fertiliteits reflexologie behandelingen……..

Zit je beter in je vel!

Weet je welke voeding de vruchtbaarheid van jou en je partner kan vergroten!

Heb je een balans gevonden, die de basis vormt voor een gezonde zwangerschap!

Vragen waar je misschien nog antwoord op wil: 

 

Kunnen behandelingen tijdens de hele cyclus gedaan worden?

Bij voorkeur werken we met fertiliteitsreflexologie behandelingen tijdens de eisprong. Een paar dagen ervoor en een behandeling tijdens de eisprong.

Het hangt wel een beetje van je situatie af. Bij PCOS bijvoorbeeld is het moeilijk te zeggen wanneer je eisprong is, dan worden behandelingen in overleg gepland.  

Ik ga steeds overtijd en verlies dan veel bloed als ik menstrueer, is fertiliteitsreflexologie ook geschikt voor mij?

Jazeker, wanneer het erop lijkt dat het zwanger worden niet het probleem is, maar juist het zwanger blijven een probleem is, kunnen de ontspannende behandelingen in de 2e helft van de cyclus enorm ondersteunend werken. 

Ik ben in behandeling in het ziekenhuis, kan ik dan wel deze behandeling ondergaan?

Het hangt ervan af welke behandelingen je krijgt. Fertiltiteitsreflexologie kan uitstekend ter ondersteuning van een medisch traject. Tijdens een korte telefonische kennismaking kunnen wij dit uiteraard uitgebreid bespreken/ overleggen.

Wat voor kleding moet ik aan?
Je voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Het makkelijkst is het om met blote benen op de massagetafel plaats te nemen. Je ligt afgedekt onder een warme deken tijdens de massage.
Ik kan toch niet komen, moet ik dan betalen?
Je kunt je afspraak tot 24 uur van te voren annuleren of verzetten. Afhankelijk van de reden dat je annuleert wordt een behandeling in rekening gebracht.
Worden de behandelingen vergoed?

Als complementair therapeut ben ik aangesloten bij de Batc en voldoe aan de criteria die worden gesteld aan een complementair therapeut die is opgeleid volgens Plato. Ik word daarom vergoed vanuit de aanvullende verzekering en val onder alternatieve zorg. Niet alle verzekeraars vergoeden de behandelingen.

Over het algemeen word ik wel vergoed* door: Zilverenkruis, CZ, Menzis, FBTO, ONVZ, Nationale Nederlanden, Ohra, De Friesland en Avitea.

Ik word niet vergoed door Anderzorg, VGZ, IZZ, IZA, DSW, Interpolis, Pro-life, Zorg en Zekerheid.

Staat jouw verzekeraar er niet tussen? Neem dan even contact met mij op en dan zoek ik het op voor je. 

*check je polis goed of neem contact op om zeker te zijn dat jouw behandeling vergoed wordt.

Hoe kan ik betalen?
Je betaalt via een Tikkie en krijgt na afloop de factuur die je eventueel kunt indienen bij je zorgverzekeraar.
Waar kan ik parkeren?
Je kunt voor de deur parkeren en de praktijk is te vinden op de beganegrond.

Wil jij kennismaken met de kracht van zwangerschapsreflexologie? 

Vul dan onderstaande gegevens in, na ontvangst van jouw gegevens neem ik telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking . Tijdens dit korte telefonische gesprek vertel ik je graag alles over de mogelijkheden die fertiliteitsreflexologie jou kunnen bieden en natuurlijk kun jij ook je vragen stellen. Als je na dit gesprek nog steeds enthousiast bent plannen we een afspraak in.

Het invullen van je gegevens of het gratis telefonische gesprek verplichten je verder tot niets! 

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.