Fris & Vitaal

Geef je gezondheid een enorme boost met dit all- in programma!

Houd een grote schoonmaak voor je lichaam en voel je weer fris & vitaal!

Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan diverse afvalstoffen, bijvoorbeeld uit verpakkingen, cosmetica, medicatie, voeding, maar ook door stress. Wanneer deze afvalstoffen zich ophopen in je lichaam krijgen je organen het erg moeilijk om alles af te voeren. Hierdoor kun je allerlei ‘vage’  lichamelijke klachten krijgen, waar nooit een duidelijke oorzaak voor wordt gevonden. Het Detox Traject kan jou helpen om je lichaam zo optimaal mogelijk te ontdoen van deze afvalstoffen en dat zonder strenge sapkuur of langdurig vasten. 

Herken jij één of meer van de volgende klachten?

9

Voel jij je regelmatig vermoeid en futloos?

9

Is je spijsvertering ontregeld?

9

Heb je vaak pijnlijke spieren & gewrichten?

9

Heb je last van allergieën?

9

Heb je acne, eczeem, psoriasis enz?

9

Wat je ook probeert lukt het je niet om af te vallen?

9

Heb je recent een operatie of behandeling met veel medicatie gehad en is deze afgerond?

9

Heb je de laatste tijd door bv. vakantie, feestdagen enz. te bourgondisch geleefd?

9

Heb je last van slapeloosheid?

Dan is je lichaam toe aan het Fris & Vitaal Traject!

Voetreflexmassages

Je krijgt 3 keer een ontspannende massage van je voeten. Hierbij worden de gebieden gemasseerd die bijdragen aan een goede detox van het lichaam.

Klik hier voor meer info over voetreflex therapie.

Voeding

Bij een grote schoonmaak denk je misschien aan niet eten of alleen sappen drinken, maar dat is niet de gezonde manier. Je krijgt haalbare adviezen waarbij je gewoon kunt eten en toch je lichaam helpt om te ontgiften.

Voetenbad & kleipakking

Voorafgaand aan een voetreflexmassage krijg je een voetenbad met speciale Chinese kruiden. Tijdens een massage krijg je een speciale leverpakking met klei en etherische olie voor een sterke ontgifting.

Supplementen

Pure en natuurlijke supplementen die voor jouw lichaam geschikt zijn leveren een grote extra bijdrage aan de complete detox.

De supplementen zijn inclusief, maar uiteraard geen verplichting.

Veelgestelde vragen over het Fris & Vitaal Traject:

Hoe lang duurt het programma?

De voetreflexmassages met voetenbad en kleipakking vinden 3 keer plaats. Tussen de massages dient minimaal een week te zitten, het programma duurt daarom ca. 3 weken.

Krijg ik een streng dieet voor een paar weken?

Nee hoor, zeker geen streng dieet! Ik leer je hoe je gezond en puur kunt eten om je lichaam te ondersteunen. Je kunt dit dan ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld je werk.

Waarom moet ik supplementen gebruiken?

Niets moet!! Je mag er zelf voor kiezen uiteraard. De supplementen die bij het programma horen zijn speciaal bedoeld om de schoonmaak van je lichaam op een verantwoorde manier te bevorderen. Het is geen probleem als je dit niet wilt gebruiken.

Krijg ik voor iedere week een menu voor de voeding waar ik me aan kan houden?

Voeding speelt een heel belangrijke rol tijdens een detox. Voor de eerste dagen krijg je van miij een menu om je op weg te helpen. Daarna kun je zelf hierop gaan variéren met de tools die je van me krijgt. Dat is overigens heel makkelijk om te doen.

Kan ik wel normaal eten met mijn gezin?

Jazeker! Dat is het mooie aan dit programma. De voetreflexmassages doen het meeste werk in de Detox. Het gaat om de combinatie met voeding en supplementen. Je eet puur en gezond, dus geen streng dieet.

Ik gebruik medicatie, mag ik dan wel supplementen?

Medicijngebruik wordt altijd gecontroleerd. Sommige supplementen mogen wel, maar dat wat niet is toegestaan laten we achterwege of in sommige gevallen gebruiken we helemaal geen supplementen.

Hoe lang duurt een voetreflex behandeling?

In totaal ben je ongeveer een uur in de praktijk. Meer informatie over voetreflex therapie vind je hier.

Ik kan door mijn werk niet overdag naar de praktijk komen, kan dat ook op een ander moment?

Jazeker, in overleg kun je ook in het weekend of ’s avonds terecht.

Wordt het Fris & Vitaal Traject door mijn verzekering vergoed?

Ja en nee. Indien je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat je het complete pakket vergoed kunt krijgen. Dit hangt van de voorwaarden van je verzekeraar en de stand van je aanvullende budget af. Ook hangt het ervan af of jouw verzekeraar werkt voor de Batc, dit is de beroepsgroep waar ik bij ben aangesloten.

Wat zijn de kosten en komen hier nog extra kosten bij?

Het totale pakket kost € 245,- dit is een all-in prijs. Je krijgt dus de massages, voetenbaden, kleipakkingen, voedingsadvies en supplementen voor deze prijs.

Je kunt in één keer betalen, maar als je geen vergoeding krijgt en het voor jou eigenlijk te kostbaar is kun je ook in overleg in 2 termijnen betalen.

Pure verwennerij voor jezelf en ondertussen geef je je lichaam een enorm groot kado met het Fris & Vitaal Traject! 

N

Vergoeding

Afhankelijk van je zorgverzekeraar kan het Fris & Vitaal traject vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Ben jij ook toe aan een grote schoonmaak voor je lichaam? 

Vul onderstaande gegevens in en dan plannen wij een kort telefonisch consult van ca. 15 minuten. Tijdens dit consult kun jij je vragen stellen over het Fris & Vitaal traject. Je kunt natuurlijk ook bellen, of een whatsapp sturen naar 06-11432446.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.