Een duwtje in de rug met een gratis consult per telefoon!

Je komt niet zonder reden op mijn website terecht. Misschien heb je lichamelijke klachten die jou zo beperken, maar in de reguliere zorg wordt er maar geen oorzaak, of oplossing gevonden. Of ben je er misschien klaar mee dat je niet serieus genomen wordt, begrijpen mensen je niet, of vinden ze je aansteller?

Reacties uit je omgeving, van artsen, familie of collega’s kunnen er soms flink inhakken en ondertussen loop jij met klachten rond waar je zo ontzettend graag vanaf zou willen.

Wil je graag afrekenen met je klachten, maar heb je geen idee waar, of hoe je moet beginnen? Vraag je je af of een begeleidingstraject wel wat voor jou zou kunnen zijn? Daarnaast kan ik me ook goed voorstellen dat je eerst graag kennismaakt met mij. Als je al allerlei wegen bewandeld hebt wil je natuurlijk graag eindelijk eens die klik voelen met je behandelaar. Een gratis consult per telefoon is hiervoor de oplossing! Tijdens dit gratis consult geef ik jou 20 minuten van mijn tijd en ga ik oprecht naar je luisteren.

Ervaar je geen klik met mij dan weet je dat je misschien niet op het juiste adres bent en het is natuurlijk veel fijner om daar vooraf duidelijkheid over te hebben in plaats van tijdens een traject.

Wil je een gratis consult liever via videobellen, of zoom dan werk ik daar voor jou natuurlijk graag aan mee.

Vertrouwelijk gesprek

Je wordt gehoord

Ik neem je serieus

Krijg inzicht in jouw situatie

Je kunt weer lichtpuntjes zien

hormonen en darmen tiel

Ik gun iedere vrouw dat zij zich energiek, krachtig en vitaal kan voelen!

Als geen ander weet ik wat het is om met klachten rond te lopen waarvan nooit een oorzaak gevonden wordt. Onderzoeken geven geen duidelijkheid en je wordt gezond verklaart, maar je voelt je alles behalve gezond.
 
Precies dat gevoel dat je weet dat er meer gaande is, maar je niet serieus genomen wordt, dat kan jou zo ongelukkig, eenzaam en onzeker maken.
 
Eén ding weet ik zeker, jij hoeft het niet alleen te doen! Ik maak meer tijd vrij voor jou en zo kan ik je helpen om de oorzaak van je klachten op te sporen. Als er meer duidelijkheid is over jouw gezondheid kan er ook veel gerichter behandeld worden.
 
Ik help je stap voor stap op weg. Je krijgt van mij een persoonlijk voedingsadvies, je leert hoe je optimaal kunt ontspannen en we kijken samen bepalen welke manier van sport bij jou past.
 
Dit alles is compleet afgestemd op jou, dus niet bang zijn dat ik je op een of ander streng dieet ga zetten, je 5 keer in de week de sportschool in zal sturen enz. Nee we gaan een leefstijl creëren die voor jou optimaal werkt, want ieder lichaam is tenslotte anders.

Ja, ik wil graag gehoord worden en ik plan een kado voor mezelf!

Vul je gegevens in en dan plannen we een gratis consult van ca. 20 minuten. 

Het invullen van je gegevens verplicht je verder tot niets!

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Bedrijfsgegevens:

Body & MindLifestyle
Spoorstraat 12
4001 CN TIEL
T 06 – 11 43 24 46
info@body-mindlifstyle.nl
www.body-mindlifestyle.nl

BTW NL001912283B42
KVK 11063176

Openingstijden:

Maandag – vrijdag 09:00 – 18:00
In de avond en weekenden op afspraak