Groepstrajecten

Werk samen met andere vrouwen die dezelfde klachten ervaren als jij aan je gezondheid.
Ja, dit wil ik!vertel me meer

Bouw in groepsverband aan een klachtenvrije toekomst!

Welk voordeel kan groepsbegeleiding voor jou hebben?

$

Kom in contact met 'lotgenoten'.

Werk samen met een groepje vrouwen die als geen ander begrijpen hoe jij je voelt, waardoor je lekker jezelf kan zijn.

$

Je kunt elkaar helpen.

Ondersteun elkaar door het uitwisselen van ervaringen en tips, maar geef elkaar ook steun en vertrouwen voor als een ander het moeilijk vindt.

$

Samen is veel gezelliger.

In een gemoedelijke en laagdrempelige sfeer werk je samen en heeft iedereen hetzelfde doel. Dit kan jou enorm  motiveren om jouw persoonlijke doel te behalen.

$

Het is voordeliger dan een 1 op 1 traject

Als de 1 op 1 trajecten voor jou te kostbaar zijn, maar je wil wel heel graag geholpen worden, dan biedt groepsbegeleiding jou deze mogelijkheid.

Wat je kunt verwachten bij begeleiding in groepsverband.

N

Leer jezelf beter te maken met de juiste voeding

Voeding speelt een heel belangrijke rol, maar wat is nu de juiste voeding voor jou? En hoe pas je die juiste voeding toe in je dagelijkse leven?

N

Welke invloed hebben hormonen & darmen

Je leert wat de rol is van hormonen en je darmen bij jouw lichamelijke klachten en hoe je deze balans kunt herstellen.

N

Leer wat de do's & don'ts voor jou zijn

Welke ‘gevaren’ liggen er voor jou op de loer? Waar je op moet letten om blijvend je leefstijl succesvol te veranderen?

N

Krijg haalbare adviezen

Dus géén streng dieet, of strakke sportschema’s, maar advies waarmee jij je eigen blijvende gezonde leefstijl kunt creëeren.

Omdat er meer en meer online wordt gewerkt, geef ik er juist de voorkeur aan om de bijeenkomsten face to face te laten plaatsvinden in de praktijk in Tiel.

Omdat er meer en meer online wordt gewerkt, geef ik er juist de voorkeur aan om de bijeenkomsten face to face te laten plaatsvinden in de praktijk in Tiel.

Welk groepstraject kies jij?

De Overgang

Een 2 uur durende workshop voor zowel vrouwen die aan ’t begin van de overgang staan als vrouwen die al door de overgang heen zijn, maar nog wel de typische klachten als opvliegers, stemmingswisselingen en overgewicht hebben.

Blijvend Gezond & Slank

Een intensief groepstraject van 3 maanden. Geschikt voor vrouwen van alle leeftijden die graag blijvend willen afrekenen met vervelende lichamelijke klachten en/of overtollige kilo’s.

Ervaringen van mijn cliënten

Ik was al een tijdje niet meer mezelf en kon maar niet ontdekken waar het door kwam. Ik was pas 45 dus  dacht echt nog niet aan de overgang. Toch ben ik via via in contact gekomen met Niki en heb bij toen bij haar de workshop voor De Overgang gevolgd. Wat een openbaring was dat voor mij, zo fijn om samen met lotgenoten te ontdekken dat je niet enige bent met deze klachten. Maar wat ik vooral echt top vond is alle informatie die we hebben gekregen en de adviezen werken echt voor mij. Super workshop wat mij betreft!

Monique, 47

Door vervelende overgangsklachten die ik had ben ik bij Niki terecht gekomen. Ik heb bij haar de workshop De Overgang gevolgd en heb haar adviezen in de praktijk gebracht wat resulteerde in meer energie, gewichtsverlies en rustige hormonen. Er is weer tijd voor mij! Ik ben je dankbaar, ik geniet van elke wandeling in de buitenlucht en ik sport weer volledig zonder gewrichtspijn. Puur eten was mede de klapper! Nogmaals dankjewel!

Petra, 56

Vraag jij je af of begeleiding in een groepstraject wat voor jou zou kunnen zijn?

Vul je gegevens in en dan plannen we een gratis consult van ca. 15 minuten. Tijdens dit korte telefonische consult kun jij je vragen stellen en aangeven waar je graag bij geholpen zou willen worden. Als begeleiding in een groepstraject echt wat voor je blijkt te zijn kun jij je inschrijven voor een groepstraject naar keuze. Met het invullen van je gegevens zit je dus nog nergens aan vast!

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.