Hormonaal Vitaal

Breng je hormonen in balans en krijg weer bergen energie!
Ja, dit wil ik!vertel me meer

Werk in een persoonlijk traject aan je hormoonbalans en voel je weer op en top vrouw!

Herken jij een of meerdere van de volgende signalen van je lichaam?

 

9

Heb je hevige PMS

Ben je maandelijks een aantal dagen voor je menstruatie niet genieten en voel je je een monster voor je omgeving?

9

Heb je zware menstruaties, of endometriose?

Heb je maandelijks tijdens en voor je menstruatie veel bloedverlies, hevige buikkrampen, of migraine?

9

Word je gek van de overgangsklachten?

Menstrueer je onregelmatig en hevig, of heb je al lange tijd niet meer gemenstrueerd? Word je wanhopig van de opvliegers en nachtelijke zweetaanvallen?

9

Komen de kilo's er makkelijk aan en lukt het niet om ze kwijt te raken?

Blijft vet plakken op je buik, lovehandles of bovenbenen? En wat je ook probeert, lukt het je maar niet om af te vallen?

9

Heb je een vurige kinderwens of PCOS?

Zou je dolgraag zwanger worden, maar jouw verstoorde hormoonbalans maakt het onmogelijk?

9

Ben je enorm vermoeid?

Is alles je te veel, verlang je bij het wakker worden alweer naar je bed en sleep je jezelf door de dag heen?

Dan is het Hormonaal Vitaal traject echt wat voor jou!

Voel je weer op en top vrouw

Straal weer als vrouw, zonder je een paar dagen per maand depressief en ongemakkelijk te voelen.

Word weer vitaal

Reken af met vermoeidheidsklachten, overtollige kilo’s, slapeloze nachten, gewrichtspijn en eetbuien

Krijg je energie terug

Kom de dag weer door zonder dip en hongergevoel. Wordt uitgerust wakker en verzet bergen per dag.

Hoe jij met het Hormonaal Vitaal traject jouw hormonen weer in balans kunt krijgen.

Voordat je je aanmeld voor het Hormonaal Vitaal traject plannen we eerst een kort en gratis telefonisch consult van ca. 15 minuten. Tijdens dit gesprek kun je mij je klachten voorleggen en vertellen waar je graag bij geholpen zou willen worden. Samen kijken we of het Hormonaal Vitaal traject een goede optie is voor jou en maak jij de keuze of je voor een periode van 8, of 12 weken begeleiding wenst.

Wanneer je zover bent dat je zou willen starten met het Hormonaal Vitaal traject, ontvang je van mij een bestand met de intakeformulieren per mail. In deze formulieren stel ik je allerlei vragen en vraag ik je tevens om je voeding een paar dagen bij te houden in het voedingsdagboek wat is bijgevoegd. Deze gegevens kun je op je gemak thuis invullen en dus niet tijdens een duur consult. Wanneer je alles hebt ingevuld mail je het naar mij en dan ga ik voor jou aan het werk.

Met alle vragen die je hebt ingevuld kan ik een goed overzicht krijgen van de mogelijke oorzaak van jouw verstoorde hormoonbalans. Mijn bevindingen werk ik uit in een uitgebreid verslag, zodat je het te allen tijde rustig terug kunt lezen. In dit verslag vind je ook alle adviezen waarmee je zelf aan de slag gaat. Voeding is hierbij een belangrijk onderdeel, maar wees niet bang dat ik je op een streng dieet zal zetten. Ik leer je om je eigen balans terug te vinden, door lekker te eten, met de juiste voeding die goed werkt voor jou. Ook geef ik je, indien nodig, een advies om speciale supplementen ter ondersteuning te gaan gebruiken.

Tijdens het eerste consult wat ca. 1 uur duurt, neem ik met jou het verslag door en ik leg ik je uit wat er precies in jouw lichaam gebeurt. Je kunt ervoor kiezen om in de praktijk in Tiel af te spreken, of online als dat je beter uitkomt.

Direct na het consult ontvang je van mij het uitgebreide verslag per mail. Daarbij krijg je een receptenboek vol met gezonde, maar bovenal lekkere recepten die jou verder kunnen inspireren en nog meer tips om jouw gezondheid een enorme boost te geven.

Na 4 weken spreken wij weer af in de praktijk of online. Dit gesprek duurt ca. 30 minuten. Afhankelijk van het traject wat je kiest volgen er later nog meerdere consulten. Je hebt gedurende het gehele traject de mogelijkheid om je vragen te stellen via Whatsapp. Dit alles met als doel om jouw hormoonbalans in een periode van 8, of 12 weken weer helemaal vitaal te krijgen.

N

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van je verzekeraar of behandelingen vergoed worden.

Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding dan zijn er ook andere mogelijkheden. Zo kun je gespreid betalen, of wanneer je klachten het voor jou onmogelijk maken om te werken is een werkgever ook vaak bereid om te vergoeden. 

Voetreflex massage

Om je behandeling nog effectiever te maken kun je ervoor kiezen om eens een zeer ontspannende voetreflex massage door mij te laten doen.

Ervaringen van mijn cliënten

Mijn schildklier is 8 jaar geleden met radioactief jodium ingesteld, waardoor ik veel klachten ervaar die bij een trage schildklier horen en ik had veel last van eczeem. Daarnaast was ik zo moe dat werken niet meer ging. Niki heeft mij geholpen om anders te gaan eten en met effect! Eigenlijk deed ik maar wat, maar  heb nu een manier ontdekt die voor mij werkt en ben van heel veel klachten af!

Susan, 43

Door de vervelende overgangsklachten die ik had ben ik bij Niki terecht gekomen. Ik heb haar adviezen in de praktijk gebracht wat resulteerde in meer energie, gewichtsverlies en rustige hormonen. Er is weer tijd voor mij! Ik ben je dankbaar, ik geniet van elke wandeling in de buitenlucht en ik sport weer volledig zonder gewrichtspijn. Puur eten was mede de klapper! Nogmaals dankjewel!

Petra, 56

N

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van je verzekeraar of behandelingen vergoed worden.

Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding dan zijn er ook andere mogelijkheden. Zo kun je gespreid betalen, of wanneer je klachten het voor jou onmogelijk maken om te werken is een werkgever ook vaak bereid om te vergoeden. 

Heb je interesse in het Hormonaal Vitaal traject?

Vul je gegevens in en dan plannen we een gratis consult van ca. 15 minuten. Tijdens dit korte telefonische consult kun jij je vragen stellen en aangeven waar je graag bij geholpen zou willen worden. Als het Hormonaal Vitaal traject echt wat voor je blijkt te zijn maken we een afspraak om te gaan starten. Met het invullen van je gegevens zit je dus nog nergens aan vast!

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.