Breng je hormonen in balans en krijg weer bergen energie!

hormoonbalans – orthomoleculaire & voetreflex therapie Tiel

Breng je hormonen in balans en krijg weer bergen energie!

hormoonbalans – orthomoleculaire & voetreflex therapie Tiel

Body & MindLifestyle in Tiel

Hoi, mijn naam is Niki, 47 jaar en moeder van 3 mooie kinderen. Met een opgebouwde rugzak aan levenservaring weet ik als geen ander wat het is om onverklaarbare lichamelijke klachten te hebben. De pijn die je belemmert om flexibel te zijn en hormonen die op hol zijn geslagen waardoor je jezelf totaal niet meer herkent, zijn mij niet vreemd. Rond mijn 40e heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn hart gaan volgen. Als opgeleid Hormoonfactor coach, orthomoleculair therapeut en voetreflex therapeut begeleid ik in mijn praktijk vrouwen om hun hormoonbalans te herstellen, waardoor zij zich weer op en top vrouw kunnen voelen.

Ik ben gespecialiseerd in hormonale verstoringen als:  PCOS, overgangsklachten, PMS en acne

hormonen en darmen tiel

Ik kwam bij Niki voor mijn hoge bloeddruk, migraine en overgewicht. In 2 maanden ben ik 10 kilo afgevallen, de migraine is veel minder geworden en ik heb ook mijn medicijnen voor hoge bloeddruk niet meer nodig! 

Bedankt Niki voor je adviezen en positiviteit!

Miranda, 44

Door de vervelende overgangsklachten die ik had ben ik bij Niki terecht gekomen. Ik heb de workshop voor de vrouw in de overgang gevolgd en haar adviezen in de praktijk gebracht. Wat resulteerde in meer energie, gewichtsverlies en rustige hormonen. Er is weer tijd voor mij! Ik ben je dankbaar, ik geniet van elke wandeling in de buitenlucht en ik sport weer volledig zonder gewrichtspijn. Puur eten was mede de klapper! Nogmaals dankjewel!

Petra, 56

Hoe ik als hormoonbalans coach orthomoleculaire- & voetreflex therapie inzet bij jouw klachten.

Het lichaam is als een fabriek, wat werkt met verschillende apparaten. Wanneer één apparaat in dit systeem niet goed werkt zul je merken dat hele processen stagneren. Zo is het ook met jouw lichaam, wanneer het ene proces niet goed werkt, volgt het volgende probleem vanzelf. Hierdoor kun je eindeloos rondjes blijven draaien. Orthomoleculaire- & voetreflex therapie hebben als uitgangspunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Met orthomoleculaire therapie wordt er gebruik gemaakt van de juiste voeding die klachten kunnen verhelpen, eventueel ondersteunt door de juiste supplementen. Dus geen symptomen bestrijden met allerlei medicijnen, maar juist door middel van een gezonde leefstijl je eigen lichaam ondersteunen om klachten blijvend weg te nemen.

Ga samen met mij op zoek naar de werkelijke oorzaak van jouw klachten en ik leer je binnen een paar weken hoe ook jij blijvend jouw hormonen in balans kunt houden

Consulten vinden plaats in mijn praktijk in Tiel of online via Zoom/ telefonisch.

N

Vergoeding

Afhankelijk van je zorgverzekeraar kan het Hormonaal Vitaal traject vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Orthomoleculaire & voetreflex therapie Tiel

Er zijn verschillende pakketten en behandelingen mogelijk. Hieronder tref je een paar voorbeelden. Voor meer info over de verschillende pakketten kijk je bij het knopje behandeling in het menu.

Vraag jij je af of een begeleidingstraject wat voor jou zou kunnen zijn?

Vul dan het onderstaande formulier in en plan een gratis telefonisch consult in. Tijdens dit gesprek kun je mij het hemd van het lijf vragen en ontdekken of een van de trajecten wellicht wat voor jou zou kunnen zijn.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Bedrijfsgegevens:

Body & MindLifestyle
Spoorstraat
4001 CN TIEL
T 06 – 11 43 24 46
info@body-mindlifstyle.nl
www.body-mindlifestyle.nl

BTW NL001912283B42
KVK 11063176

Openingstijden:

Maandag – vrijdag 09:00 – 18:00
In de avond en weekenden op afspraak