Heb jij last van 'vage' lichamelijke klachten waar je maar niet vanaf komt?

Met voetreflex therapie herstel je de balans in je lichaam en reken je af met deze klachten!
Boek een kennismakingsbehandeling

Durf jij echt te luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt?

Tegenwoordig leven we in een maatschappij die zoveel van ons vraagt, dat we onszelf regelmatig voorbij lopen. Grote kans dat je de verbinding met je lichaam hierdoor volledig kwijtraakt, waardoor….. komen “opeens” die vage klachten ontstaan. Lichamelijke klachten waar specialisten geen oorzaak voor kunnen vinden. Die klachten, waarvan je dacht dat ze vanzelf wel over zouden gaan, maar die je ondertussen behoorlijk belemmeren.

Nu is het tijd jouw klachten bij de oorzaak aan te pakken!

Ik help je om de balans in je lichaam te herstellen

Ik ben Niki en ik weet hoe lastig het is om goed naar je lichaam te luisteren, zeker als je, net als ik, vol creatieve ideeën zit en heel veel wil. Gezondheid en gezonde voeding liep altijd als een rode draad door mijn leven. Door een te hoge lat en een aantal ingrijpende gebeurtenissen, belandde ik in een burn-out en kreeg ik last van vage lichamelijke klachten. Daar heb ik heel wat onderzoeken voor gehad waar ik helaas niks wijzer van werd. Toen ben ik zelf op onderzoek uitgegaan en opleidingen gaan volgen.

Ik was super vitaal en zat lekker in mijn vel, alles leek te kloppen, tot ik helaas in 2020 de diagnose borstkanker kreeg. 16 maanden van zware behandelingen met oa. chemotherapie, operaties, bestralingen en chemopillen hebben mij als vrouw enorm laten wankelen. Toch heeft dit proces mij als mens rijker gemaakt en heb ik enorm veel mogen leren. Met een positieve mindset en mijn kennis over hormonen en orthomoleculaire therapie heb ik mijn lichaam sterk kunnen houden tijdens de ‘schade’ die iedere behandeling weer achterliet. 

Alles wat ik heb meegemaakt heeft mij sterker gemaakt en me uitgedaagd om te allen tijde goed voor mezelf te zorgen en naar mijn lichaam te luisteren. Als orthomoleculair therapeut, voetreflex therapeut en Hormoonfactor trainer heb ik inmiddels veel mensen met succes mogen begeleiden. Onlangs heb ik ook mijn eerste boek geschreven over leefstijl bij borstkanker! Ik ben een blij en dankbaar mens dat ik dit werk mag doen. 

Ik denk met je mee en neem graag de tijd voor jou!

 

Maak kennis met de kracht van voetreflex voor jouw klachten en ervaar ultieme ontspanning tijdens een kennismakingsbehandeling.

Maak kennis met de kracht van voetreflex voor jouw klachten en ervaar ultieme ontspanning tijdens een kennismakingsbehandeling.

Vage klachten? Je voeten vertellen het verhaal!

Je lichaam is ontzettend slim. Je kunt het zien als een soort fabriek. Alles werkt samen. Als ergens een verstoring zit in een proces, heeft de rest van het lichaam daar ook “last” van. Nu is je lichaam zo slim dat het zal proberen om dit zelf te herstellen. Daar kan het lichaam wel een beetje hulp bij gebruiken! Voetreflexologie is hierbij een fantastisch hulpmiddel en ik zet dan ook in als basis.

Je voeten vertellen namelijk precies hoe het met jou gaat! Als ik ze masseer, kan ik voelen en zien waar je last van hebt. Heb je bijvoorbeeld ergens pijn? Of zit er op een bepaalde plek eelt? Is er kleurverschil te zien? Al die kleine verschillen vertellen mij wat ik moet doen om de balans in je lichaam te herstellen.  

Hoe werkt dat nu eigenlijk?

Je voeten zijn verdeeld in zones, dit zijn de reflexzones. Een reflexzone op de voet staat voor een lichaamsdeel of orgaan in het lichaam. Door het masseren van de specifieke reflexzones wordt in het bijbehorende deel van het lichaam de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezendvermogen van het lichaam gestimuleerd. Met voetreflex therapie herstel je de balans, zodat het zelfgenezend vermogen van je lichaam de rest kan doen. 

Mijn manier van werken: voetreflexmassage, ontspanning & voeding

Een behandeling of traject kan worden ingezet met het doel om jouw lichamelijke klachten te verhelpen.

Voetreflexmassage

Door het masseren van de specifieke reflexzones wordt in het bijbehorende deel van het lichaam de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezendvermogen van het lichaam gestimuleerd. Tijdens een massage worden de voeten, onderbenen en knieën gemasseerd.

Ontspanning & rust

Een ontspannen lichaam kan zichzelf beter herstellen. Daarom krijg je voorafgaand aan een massage een voetenbad met etherische oliën en magnesium. Dit stimuleert de ontspanning De voetreflexmassage die volgt wordt hierdoor effectiever en enorm ontspannend.

Voeding & supplementen

Kies je voor een Voetreflex XL behandeling dan analyseer ik jouw voedingsdagboek en maak ik een analyse van jouw totale gezondheid. Mogelijke te korten in vitaminen en mineralen worden zo opgespoord. Ik geef je uitgebreid voedings- en supplementenadvies zodat je je lichaam zelf kunt ondersteunen met wat het nodig heeft. De juiste voeding, supplementen en voetreflexmassages zijn de ideale combinatie om jouw klachten compleet aan te pakken. 

Klachten die te behandelen zijn met voetreflex therapie. 

9

Overgangsklachten en PMS

9

PCOS en kinderwens

9

Moeilijk kunnen afvallen

9

Stress en burn-out klachten

9

Fibromyalgie

9

Acne, rosacea en eczeem

9

Darm- en spijsverteringsklachten

9

Vermoeidheid en slecht slapen

9

Hoofdpijn of migraine

9

Gewrichtsklachten

Dankbare ervaringen van mijn cliënten

Ik ben bij Niki terecht gekomen toen ik middenin een burn-out zat. Ik kon totaal niet ontspannen en zij heeft mij een paar keer gemasseerd. Dat was zo ontzettend ontspannen dat ik altijd in slaap viel tijdens de massage. Zij heeft mij ook veel adviezen over voeding gegeven en ik heb een paar supplementen van haar gekregen. Na de eerste massage sliep ik al beter en nu ga ik iedere maand een keer terug om lekker te relaxen.

Anna, 24

Via via bij Niki terecht gekomen en vanaf het moment dat wij in contact zijn gekomen voelde het al goed. Er werd echt naar je geluisterd. Verschillende behandelingen bij Niki mogen ondergaan en alles voelde ontzettend goed. Ik merkte al snel dat klachten beter werden door het goede advies van Niki. Ik kan iedereen aanraden een afspraak te maken.

Merle, 27

Vervolgbehandelingen kosten €60 per keer en duren 1 uur

Praktische informatie 

De behandelingen vinden plaats bij mij in de praktijk in Tiel. We starten altijd met een kennismakingsbehandeling en kunnen deze, indien gewenst, combineren met een orthomoleculair consult (Voetreflex therapie XL). Hierbij zit ook een stuk advies over voeding en supplementen. Ik raad de combinatie aan als je al langere tijd rondloopt met vage klachten en de oorzaak onbekend is. 

Een kennismakingsbehandeling heeft als doel om uit te proberen of deze vorm van behandelen bij jou past. Tijdens een kennismaking kijk je ook hoe je lichaam reageert op de voetreflex. Met een kennismakingsbehandeling geef je je lichaam een boost en kom je echt even tot rust. Om gericht de klachten aan te pakken is er wel wat meer nodig, mijn ervaring is dat je met ca. 3 tot 5 behandelingen je klachten drastisch kunt verminderen, of zelfs volledig kunt oplossen. Het fijnste is natuurlijk als je dit zelf ook ondersteunt door aan de slag te gaan met gezonde voeding en supplementen!

Ik vind het belangrijk om jou echt te leren kennen. We hebben vooraf aan de massage altijd een kort gesprekje om te bespreken hoe het met je gaat. Alle behandelingen zijn altijd afgestemd op jou. 

N

Vergoeding

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve zorg? Dan is het afhankelijk van je zorgverzekeraar of voetreflex therapie vergoed wordt.

Vragen waar je misschien nog antwoord op wil: 

 

Wat voor kleding moet ik aan?
Je voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Het makkelijkst is het om met blote benen op de massagetafel plaats te nemen. Je ligt afgedekt onder een warme deken tijdens de massage.
Waar kan ik parkeren?
Je kunt voor de deur parkeren en de praktijk is te vinden op de beganegrond.
Hoe kan ik betalen?
Je betaalt via een Tikkie en krijgt na afloop de factuur die je eventueel kunt indienen bij je zorgverzekeraar.
Ik kan toch niet komen, moet ik dan betalen?
Je kunt je afspraak tot 24 uur van te voren annuleren of verzetten. Afhankelijk van de reden dat je annuleert wordt een behandeling in rekening gebracht.
Worden de behandelingen vergoed?
Als complementair therapeut ben ik aangesloten bij de Batc en voldoe aan de criteria die worden gesteld aan een complementair therapeut die is opgeleid volgens Plato. Ik word daarom vergoed vanuit de aanvullende verzekering en val onder alternatieve zorg. Niet alle verzekeraars vergoeden de behandelingen.

Over het algemeen word ik vergoed* door: Zilverenkruis, CZ, FBTO, ONVZ en Menzis. Vanaf 2023 zal VGZ ook vergoeden.

*check je polis goed of neem contact op om zeker te zijn dat jouw behandeling vergoed wordt.

Ik ben in behandeling in het ziekenhuis, kan ik dan wel deze behandeling ondergaan?
Het hangt ervan af waarvoor je behandeld wordt. Een voetreflex kennismaking kan eigenlijk altijd, gericht behandelen kan in deze situatie mogelijk niet. Neem contact op met mij en dan kunnen we overleggen wat jouw mogelijkheden kunnen zijn.

Wil jij die ‘vage’ lichamelijke klachten nu eindelijk verlichten? Plan jouw kennismakings- of voetreflex therapie XL behandeling in via onderstaand formulier. Ik neem zsm contact met je op om een afspraak in te plannen.

6 + 7 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.