"Life is what happens while you're making other plans"

John Lennon

Hoi ik ben Niki van de Ven, 47 jaar en trotse moeder van 3 kinderen. Al van jongs af aan heb ik een voorliefde voor de natuur en alles wat het ons te bieden heeft. Gezonde voeding, loopt als een rode draad door mijn leven. Daarbij ben ik dol op koken en vind ik het altijd fijn om creatief bezig te zijn en nieuwe gezonde recepten te ontwikkelen. Toch heb ik nooit eerder in mijn werk wat met deze kennis gedaan. Ik heb er altijd wel van gedroomd om er iets mee te kunnen, maar eerder was het kennelijk niet het juiste moment. Dat is overigens ook mijn levensmotto, je bewandeld een pad, neemt af en toe een zijsprongetje, maar je komt altijd weer terug op je eigen pad. De perfecte timing wordt op die manier ook enigszins voor je bepaald.  

In mijn leven heb ik het nodige meegemaakt, groot verlies, ziekte, scheiding, pijn enz. Door inzichten die ik heb gekregen door deze tegenslagen heb ik een 16  jaar geleden besloten om een andere kant op te gaan. Van het commerciële bedrijfsleven, naar eigen baas. Dat begon met een creatief bedrijf in kinderkamermeubels, waar ik mijn creatieve ei weliswaar helemaal kwijt kon, maar ik bleef iets missen. Daarbij werd het werk lichamelijk te zwaar voor mij en door een burn-out die ik in die periode heb gekregen, kreeg ik ook nog allerlei lichamelijke klachten.  

Voor de ‘vage’ klachten die ik had, heb ik heel wat onderzoeken gehad, maar ben daar helaas nooit wijzer van geworden. De klachten bleven, waardoor ik zelf op zoek ben gegaan naar de oorzaak, in die zoektocht kwam ik terecht bij de Hormoonfactor van Ralph Moorman en voordat ik het wist had ik me aangemeld voor de opleiding en zat ik met mijn 40+ weer in de schoolbanken. 

Inmiddels heb ik meer opleidingen gevolgd en met die kennis heb ik mezelf kunnen ‘genezen’ en intussen ook meerdere cliënten succesvol kunnen helpen in hun weg naar meer energie en vooral minder lichamelijke klachten. Ik zal regelmatig verder blijven studeren om mijn kennis up to date te houden, zodat ik daarmee nog vele mensen kan blijven helpen naar een energiek en klachtenvrij leven.  

Graag tot ziens online of in mijn praktijk!

 

Liefs Niki

 

niki van de ven

Niki van de Ven

Voor tips , weetjes en lekkere recepten kun je mij ook op Facebook volgen.

Vraag jij je af of een begeleidingstraject wat voor jou zou kunnen zijn?

Vul dan het onderstaande formulier in om een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens dit gesprek kun je mij het hemd van het lijf vragen en ontdekken of een van de trajecten wellicht wat voor jou kunnen zijn.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.