"Life is what happens while you're making other plans"

John Lennon

Hoi ik ben Niki van de Ven,

48 jaar en trotse moeder van 3 kinderen. Al van jongs af aan heb ik een voorliefde voor de natuur en alles wat het ons te bieden heeft. Gezonde voeding, loopt als een rode draad door mijn leven. Daarbij ben ik dol op koken en vind ik het altijd fijn om creatief bezig te zijn en nieuwe gezonde recepten te ontwikkelen. Toch heb ik nooit eerder in mijn werk wat met deze kennis gedaan. Ik heb er altijd wel van gedroomd om er iets mee te kunnen, maar eerder was het kennelijk niet het juiste moment. Dat is overigens ook mijn levensmotto, je bewandeld een pad, neemt af en toe een zijsprongetje, maar je komt altijd weer terug op je eigen pad. De perfecte timing wordt op die manier ook enigszins voor je bepaald.  

In mijn leven heb ik het nodige meegemaakt, groot verlies, ziekte, scheiding, pijn enz. Door de inzichten die ik heb gekregen van deze tegenslagen heb ik in 2004 besloten om een andere kant op te gaan. Van het commerciële bedrijfsleven, naar eigen baas. Dat begon met een creatief bedrijf in kinderkamermeubels, waar ik mijn creatieve ei weliswaar helemaal kwijt kon, maar ik bleef iets missen. Daarbij werd het werk lichamelijk te zwaar voor mij en door een burn-out die ik in die periode heb gekregen, kreeg ik ook nog allerlei lichamelijke klachten.  

Voor de ‘vage’ klachten die ik had, heb ik heel wat onderzoeken gehad, maar ben daar helaas nooit wijzer van geworden. De klachten bleven, waardoor ik zelf op zoek ben gegaan naar de oorzaak, in die zoektocht kwam ik terecht bij de Hormoonfactor van Ralph Moorman en voordat ik het wist had ik me aangemeld voor de opleiding en zat ik met mijn 40+ weer in de schoolbanken. 

Inmiddels had ik meerdere opleidingen gevolgd en met die kennis heb ik naast mezelf te  ‘genezen’ ook veel vrouwen kunnen begeleiden naar meer vitaliteit. Ik was super vitaal en zat lekker in mijn vel, alles leek te kloppen, tot ik helaas in 2020 de diagnose borstkanker kreeg. 16 maanden van zware behandelingen met oa. chemotherapie, operaties, bestralingen en chemopillen hebben mij als vrouw enorm laten wankelen. Toch heeft dit proces mij als mens rijker gemaakt en heb ik enorm veel mogen leren. Met een positieve mindset en mijn kennis over hormonen en orthomoleculaire therapie heb ik mijn lichaam sterk kunnen houden tijdens de ‘schade’ die iedere behandeling weer achterliet. Ontzettend dankbaar dat ik er nog mag zijn, met een krachtig lichaam en veel kennis die ik ontzettend graag deel met al mijn ‘lotgenoten’ en cliënten. 

Ik ben ervan overtuigd dat ik zonder de levenservaring die ik op zak heb nooit zo goed vrouwen had kunnen begeleiden en begrijpen zoals ik dat nu doe. 

Ik zie je graag in mijn praktijk, of online!

Liefs Niki

 

niki van de ven

Opleidingen

  • Mental Coach
  • Trainer Hormoonfactor
  • Orthomoleculair Therapeut
  • Voetreflex Therapie Plus
  • Fertiliteitsreflexologie
  • Zwangerschapsreflexologie
  • Orthomoleculair Specialist Kinderen en Zwangeren
  • Medische Basiskennis PLATO
  • Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

Vraag jij je af of een begeleidingstraject wat voor jou zou kunnen zijn?

Vul onderstaande gegevens in en dan plannen wij een kort telefonisch consult van ca. 15 minuten. Tijdens dit consult kun jij je vragen stellen en vertel ik je graag wat jouw mogelijkheden kunnen zijn. Je kunt natuurlijk ook bellen, of een whatsapp sturen naar 06-11432446.

Een kort telefonisch consult is geheel vrijblijvend en verplicht je dus verder tot niets!

2 + 4 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.