Quick Scan

Krijg snel en duidelijk inzicht in jouw gezondheid.
Ja, dit wil ik!vertel me meer

Creëer samen met mij in slechts 4 weken een leefstijl die jou op het lijf geschreven is!

Herken jij je in het volgende?

9

Hoe kan het dat ik super gezond eet en mij toch niet topfit voel?

9

Ik eet vegan/ vegetarisch, zou ik wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen?

9

Ik herstel zoveel moeilijker van een keer anders eten dan ik gewend ben, hoe zou dat komen?

9

Hoe kan het toch dat ik veel sport en toch geen gram afval?

9

Hoe kan het dat ik super gezond eet en mij toch niet topfit voel?

9

Ik eet vegan/ vegetarisch, zou ik wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen?

9

Ik herstel zoveel moeilijker van een keer anders eten dan ik gewend ben, hoe zou dat komen?

9

Hoe kan het toch dat ik veel sport en toch geen gram afval?

Met een Quick Scan krijg je snel een duidelijk antwoord op deze vragen!

R

Scan van je voedingspatroon

Jij houdt een paar weken bij wat je eet en ik analyseer dit voor je en leer jou wat je mogelijk kunt verbeteren.

R

Scan van je vitamine en mineralenhuishouding

Je vitamine en mineralenhuishouding wordt geanalyseerd en voor mogelijke tekorten leer je met voeding dit aan te vullen. Indien nodig kan een voedingssupplement hier ook uitkomst bieden.

R

Scan van hormoonbalans en darmen

Je hormonen en darmen bepalen voor een groot deel jouw gezondheid. Ook hier wordt een korte analyse van gemaakt en leer je mogelijke verbeterpunten aan te brengen.

Hoe werkt een Quick Scan?

Voordat je de Quick Scan gaat doen plannen we eerst een kort en gratis telefonisch consult van ca. 15 minuten. Tijdens dit gesprek kun je mij je vragen voorleggen en gaan we samen kijken of een Quick Scan inderdaad voor jou een goede optie is.

Wanneer je zover bent dat je de Quick Scan wilt laten doen,  ontvang je van mij een bestand met de intakeformulieren per mail. In deze formulieren stel ik je allerlei vragen en vraag ik je tevens om je voeding een paar dagen bij te houden in het voedingsdagboek wat is bijgevoegd. Deze informatie kun jij op je gemak thuis invullen, dus niet tijdens een duur consult. Wanneer je alles hebt ingevuld mail je het naar mij en dan ga ik voor jou aan het werk.

Nadat ik al jouw gegevens heb geanalyseerd ga ik een uitgebreid verslag voor je uitwerken. In dit verslag vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw optimale leefstijl te kunnen creëren. Dit verslag gaan wij tijdens een consult van ca. 30 minuten samen bespreken. Je kunt ervoor kiezen om in de praktijk in Tiel af te spreken, of online als dat je beter uitkomt.

Direct na het consult ontvang je van mij het uitgebreide verslag per mail. Daarbij krijg je een receptenboek vol met gezonde, maar bovenal lekkere recepten die jou verder kunnen inspireren en heel veel tips die jouw gezondheid een enorme boost kunnen geven.

Na 4 weken spreken wij nog een keer af voor een consult van ca. 20 minuten. Tijdens het hele traject kun jij je vragen stellen via Whatsapp, dit alles met als doel dat jij in een periode van 4 weken je leefstijl blijvend optimaal kunt houden.

Z

Combineer met de EMB Bloedtest

Om nog meer duidelijkheid te krijgen over je gezondheid kun je de Quick Scan combineren met een EMB Bloedtest.

Wil je weten wat deze test precies inhoudt, klik dan hier.

N

Vergoeding

Afhankelijk van je verzekering kun je de Quick Scan vergoed krijgen.

Ervaringen van mijn cliënten

Dankzij de adviezen van Niki heb ik eindelijk weer meer energie. Al langere tijd was ik bezig met gezonde voeding, maar dankzij Niki heeft het nu echt effect wat ik doe. Door de juiste supplementen en een regelmatig eetpatroon ben ik nu energieker dan ooit en ben ik bijna van die vervelende gewrichtsklachten af. Niki weet waar ze het over heeft, denkt echt met je mee en maakt een advies op maat .

Annemiek, 45

Een paar jaar geleden heb ik een burn-out gehad en sindsdien ben ik eigenlijk altijd moe gebleven. Ik ben heel blij dat ik bij Niki terecht ben gekomen. Zij heeft mij geholpen om mijn energie terug te krijgen. Haar advies was echt voor mij gemaakt en met de 80 – 20 regel heb ik het geen moment lastig gevonden om gezonder te eten. Nu nog mijn kookkunsten verbeteren 😉 Niki dankjewel voor alles!!

Martine, 31

Heb je interesse in een Quick Scan?

Vul je gegevens in en dan plannen we een gratis consult van ca. 15 minuten. Tijdens dit korte telefonische consult kun jij je vragen stellen en aangeven waar je graag bij geholpen zou willen worden. Als de Quick Scan echt wat voor je blijkt te zijn maken we een afspraak om te gaan starten. Met het invullen van je gegevens zit je dus nog nergens aan vast!

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.