Tarieven & Vergoedingen

Werkwijze

Iedereen is anders, wat voor de één werkt hoeft daarom voor een ander niet te werken. Juist om deze reden werk ik bij voorkeur met maatwerk. Uiteraard heb je zelf de keuze of je kiest voor een losse behandeling of voor een compleet behandelingstraject.

Om de juiste keuze te kunnen maken start ik altijd met een gratis telefonisch consult van ca. 15 minuten. Tijdens dit gesprek kun jij je hulpvraag aan mij voorleggen en aan de hand daarvan kan ik al aardig inschatten welk traject voor jou het meest passend zal zijn. Dit gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets!

Alle adviezen zijn speciaal voor jou samengesteld. Na afloop van het eerste consult ontvang je een uitgebreid verslag per mail. 

Consulten vinden plaats in de praktijk in Tiel, online via Zoom, of telefonisch.

Tarieven

  • Consult van 1 uur € 70,-
  • Consult van 30 minuten  € 35,-
  • Telefonisch kort consult van 15 minuten € 17,50
  • Voetreflex kennismakingsbehandeling 45 min. € 45,-
  • Voetreflex therapie (vervolg) behandeling van 1 uur € 60,-
  • EMB Bloedtest incl. begeleiding €245,-

Tot 24 uur van te voren kun je je afspraak verzetten, ben je te laat dan breng ik de kosten van het consult in rekening.  

N

Vergoeding

Afhankelijk van je zorgverzekeraar kunnen consulten vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

TRAJECTEN

Twijfel jij of een begeleidingstraject wat voor jou zou kunnen zijn?

Vul je gegevens in en dan plannen we een gratis consult van ca. 15 minuten, tijdens dit gesprek kun jij mij het hemd van het lijf vragen en kan ik je verder adviseren. Het invullen van je gegevens verplicht je verder tot niets!

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.