Totaal Vitaal

Kom compleet in balans en herontdek de mooiste versie van jezelf!
Ja, dit wil ik!vertel me meer

In een intensief traject van 12 weken word jij weer Totaal Vitaal!

Herken jij je in het volgende?

9

Heb je al vele wegen bewandeld, maar lijkt het telkens te eindigen in een dood spoor?

9

Voel jij je al geruime tijd niet fit en wat je ook doet verbetert het niet?

9

Ondervind je dagelijks zoveel belemmering van je klachten dat werken, of normaal functioneren bijna onmogelijk is?

9

Vind je het te confronterend om jezelf in de spiegel te bekijken, omdat je in niets meer lijkt op de vrouw die je ooit was?

Wat het Totaal Vitaal traject voor jou zou kunnen betekenen?

Krijg je zelfvertrouwen terug

Bekijk jezelf weer vol zelfvertrouwen in de spiegel.

Leef weer in volle kracht

Doe weer mee met het gewone leven, werk en geniet van alles wat bij jou hoort.

Verlos jezelf van balast

Leer los te laten wat niet meer bij je hoort en richt je op een vitale toekomst.

In het script van jouw gezondheid speel jij de hoofdrol!

In een intensieve samenwerking ben ik jouw tijdelijke regisseur. Waarbij het doel is dat jij je blijvend Totaal Vitaal zult voelen!

Voordat je je aanmeld voor het Totaal Vitaal traject plannen we eerst een kort en gratis telefonisch consult van ca. 20 minuten. Tijdens dit gesprek kun je mij je klachten voorleggen en vertellen waar je graag bij geholpen zou willen worden. Samen kijken we of het Totaal Vitaal traject een goede optie is voor jou.

Wanneer je zover bent dat je zou willen starten met het Totaal Vitaal traject plannen we op korte termijn een afspraak in de praktijk. Tijdens dit korte consult van ongeveer een halfuur zal ik de EMB bloedtest bij je afnemen. Dit gebeurt via een vingerprik. Vooraf aan deze afspraak ontvang je van mij al een bestand met de intakeformulieren per mail. In deze formulieren stel ik je allerlei vragen en vraag ik je tevens om je voeding een paar dagen bij te houden in het voedingsdagboek wat is bijgevoegd. Deze gegevens kun je op je gemak thuis invullen. Wanneer je alles hebt ingevuld mail je het naar mij en ga ik voor jou aan het werk.

Met alle vragen die je hebt beantwoord en de uitslag van de EMB bloedtest kan ik een goed overzicht krijgen van de mogelijke oorzaak van jouw klachten. Zodoende kan ik een compleet verslag uitwerken wat volledig is afgestemd op jou. Dit verslag bespreken wij tijdens een consult wat ca. 1 uur duurt en leg ik je uit wat er precies in jouw lichaam gebeurt. Je kunt ervoor kiezen om in de praktijk in Tiel af te spreken, of online als dat je beter uitkomt.

Bij het samenstellen van de adviezen houd ik rekening met jouw wensen. Zo is voeding bijvoorbeeld een heel belangrijk onderdeel, maar wees niet bang dat ik je op een streng dieet zal zetten. Ik leer je om je eigen balans terug te vinden, door lekker te eten, met de juiste voeding die goed werkt voor jou. Ook geef ik je, indien nodig, een advies om speciale supplementen ter ondersteuning te gaan gebruiken.

Direct na het consult ontvang je van mij het uitgebreide verslag per mail. Daarbij krijg je een receptenboek vol met gezonde, maar bovenal lekkere recepten die jou verder kunnen inspireren en nog meer tips om jouw gezondheid een enorme boost te geven.

Na 3 weken spreken wij weer af in de praktijk of online, dit gesprek duurt ca. 30 minuten. In totaal volgen er daarna nog 3 consulten en heb je gedurende het gehele traject de mogelijkheid om je vragen te stellen via Whatsapp. Alles met als doel om jou weer energiek en fit te laten worden, met andere woorden Totaal Vitaal dus.

Ontspannende voetmassage

Om je behandeling nog effectiever te maken kun je ervoor kiezen om eens een zeer ontspannende voetreflex massage door mij te laten doen.

Ervaringen van mijn cliënten

4 jaar geleden heb ik en burn-out gehad. Sindsdien had ik zoveel rare klachten, waar niemand me bij kon helpen. Ik kon geen normaal leven meer leiden door de pijn en het totale gebrek aan energie. Ik heb bij Niki het Totaal Vitaal traject gevolgd en ik vond de aandacht die ik kreeg zo prettig. Inmiddels gaat het veel beter met mij, maar heb daar wel hard voor moeten werken, gelukkig met de adviezen en intensieve begeleiding van Niki was dit goed te doen. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst!

Manuela, 36

Sinds een tijdje  weet ik dat ik Hashimoto  heb. Alle onderzoeken hebben erg lang geduurd en ondertussen had ik nog maar zo weinig energie dat ik mezelf door de dag heen moest slepen en amper voor mijn kinderen kon zorgen.  Ik zat al geruime tijd ziek thuis van mijn werk. Niki heeft mij geholpen om weer in balans te komen en van haar heb ik geleerd wat ik het beste kan eten met mijn ziekte. Door die manier van eten en de combinatie met supplementen heb ik nu een fijne balans gevonden en voel me veel beter!

Racheda, 47

N

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van je verzekeraar of behandelingen vergoed worden.

Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding dan zijn er ook andere mogelijkheden. Zo kun je gespreid betalen, we spreken dan samen af welk bedrag en in hoeveel termijnen je dit gaat betalen.

Maken jouw klachten het voor jou onmogelijk om te kunnen werken? Een werkgever is ook vaak bereid om dit begeleidingstraject te vergoeden. Voor hun is een vitale werknemer tenslotte ook veel geld waard! Ik kan je eventueel bijstaan en bemiddelen met je werkgever.

Heb je interesse in het Totaal Vitaal traject?

Vul je gegevens in en dan plannen we een gratis consult van ca. 20 minuten. Tijdens dit korte telefonische consult kun jij je vragen stellen en aangeven waar je graag bij geholpen zou willen worden. Als het Totaal Vitaal traject echt wat voor je blijkt te zijn maken we een afspraak om te gaan starten. Met het invullen van je gegevens zit je dus nog nergens aan vast!

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.