Woon jij in Tiel of omgeving en heb je last van de hormonen die door je lijf gieren of zijn je darmen compleet van slag?

Zou jij je ook graag weer op en top vrouw willen voelen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Lees dan snel verder.

Body & MindLifestyle in Tiel

Hoi, mijn naam is Niki, 47 jaar en moeder van 3 mooie kinderen. Met een opgebouwde rugzak aan levenservaring weet ik als geen ander wat het is om onverklaarbare lichamelijke klachten te hebben. De pijn die je belemmert om flexibel te zijn en hormonen die op hol zijn geslagen waardoor je jezelf totaal niet meer herkent, zijn mij niet vreemd. Rond mijn 40e heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn hart gaan volgen. Als opgeleid Hormoonfactor coach, orthomoleculair therapeut en voetreflexoloog begeleid ik mijn cliënten op hun pad naar meer vitaliteit.

Werk samen met mij aan jouw gezondheid. Kies voor 1-op-1 begeleiding, of voor begeleiding in groepsverband samen met andere vrouwen die dezelfde klachten ervaren als jij.

hormonen en darmen tiel

Ik kwam bij Niki voor mijn hoge bloeddruk, migraine en overgewicht. In 2 maanden ben ik 10 kilo afgevallen, de migraine is veel minder geworden en ik heb ook mijn medicijnen voor hoge bloeddruk niet meer nodig! 

Bedankt Niki voor je adviezen en positiviteit!

Miranda, 44

Door de vervelende overgangsklachten die ik had ben ik bij Niki terecht gekomen. Ik heb de workshop voor de vrouw in de overgang gevolgd en haar adviezen in de praktijk gebracht. Wat resulteerde in meer energie, gewichtsverlies en rustige hormonen. Er is weer tijd voor mij! Ik ben je dankbaar, ik geniet van elke wandeling in de buitenlucht en ik sport weer volledig zonder gewrichtspijn. Puur eten was mede de klapper! Nogmaals dankjewel!

Petra, 56

Hoe ik als hormoonbalans coach orthomoleculaire- & voetzonereflex therapie inzet bij jouw klachten.

Het lichaam is als een fabriek, wat werkt met verschillende apparaten. Wanneer één apparaat in dit systeem niet goed werkt zul je merken dat hele processen stagneren. Zo is het ook met jouw lichaam, wanneer het ene proces niet goed werkt, volgt het volgende probleem vanzelf. Hierdoor kun je eindeloos rondjes blijven draaien. Orthomoleculaire- & voetzonereflex therapie hebben als uitgangspunt het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Met orthomoleculaire therapie wordt er gebruik gemaakt van de juiste voeding die klachten verhelpen, eventueel ondersteunt door de juiste supplementen. Dus geen symptomen bestrijden met allerlei medicijnen, maar juist door middel van een gezonde leefstijl je eigen lichaam ondersteunen om klachten blijvend weg te nemen.

Om jouw behandeling extra kracht bij te zetten kun je kiezen om af en toe eens een voetreflex massage te plannen bij mij. De voeten bevatten enorm veel informatie over jouw gezondheid, zo kunnen er bepaalde processen weer goed op gang geholpen worden. Alles om jouw lichaam/ fabriek weer soepel te laten draaien.

Door eerst op zoek te gaan naar de oorzaak van jouw klachten, kan ik een volledig op jou afgestemd advies maken. Dit advies werk ik uit in een compleet verslag wat wij in mijn praktijk in Tiel bespreken en uiteindelijk ga je met de tools die ik je geef zelf aan de slag. Uiteraard zal ik je tijdens het hele traject begeleiden met meerdere consulten en heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen via whatsapp.

Heb je moeite met ontspannen, of wil je af en toe gewoon even lekker relaxen? Boek eens een heerlijke ontspannende voetmassage, waarbij ik je helemaal in de watten leg, met een voetenbad en geurende oliën. Ook leuk om kado te geven aan een van je vriendinnen, (schoon)moeder, of (schoon)zus.

 

N

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van je verzekeraar of behandelingen vergoed worden.

Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding dan zijn er ook andere mogelijkheden. Zo kun je gespreid betalen, een voordeliger traject in groepsverband volgen, of wanneer je klachten het voor jou onmogelijk maken om te werken is een werkgever ook vaak bereid om te vergoeden.

Orthomoleculaire & voetzonereflex therapie Tiel

Er zijn verschillende pakketten en behandelingen mogelijk. Hieronder tref je een paar voorbeelden. Voor meer info over de verschillende pakketten kijk je bij het knopje aanbod in het menu.

Vraag jij je af of een begeleidingstraject wat voor jou zou kunnen zijn?

Vul dan het onderstaande formulier in om een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens dit gesprek kun je mij het hemd van het lijf vragen en ontdekken of een van de trajecten wellicht wat voor jou kunnen zijn.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Bedrijfsgegevens:

Body & MindLifestyle
Spoorstraat
4001 CN TIEL
T 06 – 11 43 24 46
info@body-mindlifstyle.nl
www.body-mindlifestyle.nl

BTW NL001912283B42
KVK 11063176

Openingstijden:

Maandag – vrijdag 09:00 – 18:00
In de avond en weekenden op afspraak