Voetreflex Therapie

Geef je gezondheid een boost en reken af met die 'vage' lichamelijke klachten.
Plan je eerste afspraakvertel me meer

Terwijl jij lekker ontspant werk ik via jouw voeten aan jouw gezondheid en kun jij afrekenen met die vervelende fysieke klachten!

Herken jij je in het volgende?

9

Heb jij het gevoel dat je continue aanstaat?

Ervaar je een gejaagd gevoel, ook als je rustig op de bank zit, of in bed ligt?

9

Ben je enorm vermoeid, maar slaap je toch slecht?

Verlang je bij het wakker worden alweer naar je bed, maar als je in bed ligt lukt slapen niet?

9

Gieren de hormonen door je lijf?

Heb je last van PMS, overgangsklachten, of heftige menstruaties?

9

Heb je last van overgewicht?

Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, maar lukt niets en heb je echt geen idee meer waar je moet beginnen?

9

Heb je last van je darmen?

Lijkt het wel of je op alle voeding gevoelig reageert? Wisselen diarree en obstipatie elkaar af en is je buik regelmatig helemaal opgezet?

9

Heb je vaak hoofdpijn?

Belemmert de regelmatig terugkerende hoofdpijn je in je dagelijkse bezigheden?

9

Vind je het moeilijk om te ontspannen en tijd voor jezelf vrij te maken?

Verlang je er enorm naar om lekker te kunnen ontspannen, maar heb je amper tijd tijd vrij in je agenda?

Dan is een ontspannen voetreflex behandeling echt wat voor jou!

Bij voetreflexologie gaat men ervan uit dat het hele lichaam zich weerspiegelt in de voeten.

De voeten zijn verdeeld in zones, dit zijn de  reflexzones. Een reflexzone op de voet staat voor een lichaamsdeel of orgaan in het lichaam. Door het masseren van de specifieke reflexzones wordt in het bijbehorende deel van het lichaam de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezendvermogen van het lichaam gestimuleerd. Het menselijk lichaam zit namelijk zo mooi in elkaar dat deze veel verstoringen zelf kan oplossen. 

Dit zelfgenezendvermogen werkt alleen als het lichaam in balans is. Bij een onbalans, zoals bijvoorbeeld bij darmklachten, kan het lichaam het niet meer zelf herstellen. Door een massage van de spijsverteringszones op de voet kan de balans hersteld worden. Ook de onderbenen en knieën worden gemasseerd, hier lopen veel energiebanen, door deze ook te masseren kunnen veel spanningen en blokkades worden opgelost, zodat de energie weer vrij kan stromen en jij je energieker zult voelen.  

Wat voetreflex therapie voor jou zou kunnen betekenen?

Een behandelingstraject kan worden ingezet met het doel om jouw lichamelijke klachten te verhelpen. Tijdens meerdere behandelingen werken we in een periode van ca. 6 weken aan jouw fysieke balans.

Naast de massages leer ik je ook wat je zelf kunt doen om je gezondheid een boost te geven, denk hierbij aan voedingsadvies en waar nodig zal ik ter ondersteuning supplementen voorschrijven. Alles met als doel om jouw gezondheid weer terug in balans te krijgen. 

Wanneer je langdurige klachten hebt en al van alles hebt geprobeerd kun je ook kiezen voor het Voetreflex Totaal traject. Dit is een intensief traject van 12 weken, waarin de voetreflex therapie wordt gecombineerd met de EMB bloedtest. Meer info over deze test vind je hier.

Voorafgaand aan iedere massage krijg je, ter bevordering van de ontspanning, een voetenbad met heerlijk geurende oliën en magnesium. Daarnaast maak ik gebruik van een natuurlijke en neutrale massageolie die geschikt is voor iedereen. Zo biedt iedere behandeling je ook een spa beleving.

N

Vergoeding

Indien je aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van je verzekeraar of behandelingen vergoed worden.

Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding dan zijn er ook andere mogelijkheden. Zo kun je gespreid betalen, of wanneer de klachten het voor jou onmogelijk maken om te werken is een werkgever ook vaak bereid om te vergoeden.

Dankbare ervaringen van mijn cliënten

Ik ben bij Niki terecht gekomen toen ik middenin een burn-out zat. Ik kon totaal niet ontspannen en zij heeft mij een paar keer gemasseerd. Dat was zo ontzettend ontspannen dat ik altijd in slaap viel tijdens de massage. Zij heeft mij ook veel adviezen over voeding gegeven en ik heb een paar supplementen van haar gekregen. Na de eerste massage sliep ik al beter en nu ga ik iedere maand een keer terug om lekker te relaxen.

Anna, 24

Niki heeft mij geholpen om mijn darmen te herstellen, daarvoor heb ik het darmvitaal traject gevolgd. Tussendoor heeft zij mij ook een ontspannende massage gegeven. Ze heeft me echt in de watten gelegd en ik heb genoten van de massage. Dankjewel voor alles!

 

Demi, 34

Vraag jij je af of voetreflex therapie zou kunnen helpen bij jouw klachten, of wil je gewoon graag een onstpannen moment voor jezelf plannen?

Vul dan onderstaande gegevens in, na ontvangst van jouw gegevens neem ik contact met je op. Tijdens dit korte telefonische consult kun jij je vragen stellen en aangeven waar je graag bij geholpen zou willen worden. Als je na dit gesprek nog steeds enthousiast bent dan plannen we een datum voor een eerste ontspannende voetmassage.  

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.