Voetreflex Therapie

Herstel je hormoonbalans met een ontspannen voetreflex behandeling of compleet begeleidingsprogramma

Wist jij dat jouw voeten veel informatie bevatten over jouw gezondheid? 

Je voeten zijn verdeeld in zones, dit zijn de reflexzones. Een reflexzone op de voet staat voor een lichaamsdeel of orgaan in het lichaam. Door het masseren van de specifieke reflexzones wordt in het bijbehorende deel van het lichaam de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezendvermogen van het lichaam gestimuleerd. Het menselijk lichaam zit namelijk zo mooi in elkaar dat deze veel verstoringen zelf kan oplossen. Dit zelfgenezendvermogen werkt echter alleen als het lichaam in balans is, met voetreflex therapie kun je deze balans weer herstellen.

Klachten die te behandelen zijn met voetreflex therapie. 

9

Stress en burn-out klachten

9

Darm- en spijsverteringsklachten

9

Vermoeidheid en slecht slapen

9

Overgangsklachten en PMS

9

PCOS en kinderwens

9

Moeilijk kunnen afvallen

9

Hoofdpijn of migraine

9

Eczeem, psoriasis en acne

Wat voetreflex therapie voor jou zou kunnen betekenen?

Een behandelingspromma kan worden ingezet met het doel om jouw lichamelijke klachten te verhelpen. Tijdens meerdere behandelingen werken we in een periode van ca. 6 weken aan jouw fysieke balans.

Naast de massages leer ik je ook wat je zelf kunt doen om je gezondheid een boost te geven, denk hierbij aan voedingsadvies en waar nodig zal ik ter ondersteuning supplementen voorschrijven. Alles met als doel om jouw hormonen weer terug in balans te krijgen. 

Voorafgaand aan iedere massage krijg je, ter bevordering van de ontspanning, een voetenbad met heerlijk geurende oliën en magnesium. Daarnaast maak ik gebruik van een natuurlijke en neutrale massageolie die geschikt is voor iedereen. Zo biedt iedere behandeling je ook een spa beleving.

N

Vergoeding

Afhankelijk van je zorgverzekeraar kan voetreflex therapie vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Dankbare ervaringen van mijn cliënten

Ik ben bij Niki terecht gekomen toen ik middenin een burn-out zat. Ik kon totaal niet ontspannen en zij heeft mij een paar keer gemasseerd. Dat was zo ontzettend ontspannen dat ik altijd in slaap viel tijdens de massage. Zij heeft mij ook veel adviezen over voeding gegeven en ik heb een paar supplementen van haar gekregen. Na de eerste massage sliep ik al beter en nu ga ik iedere maand een keer terug om lekker te relaxen.

Anna, 24

Via via bij Niki terecht gekomen en vanaf het moment dat wij in contact zijn gekomen voelde het al goed. Er werd echt naar je geluisterd. Verschillende behandelingen bij Niki mogen ondergaan en alles voelde ontzettend goed. Ik merkte al snel dat klachten beter werden door het goede advies van Niki. Ik kan iedereen aanraden een afspraak te maken.

Merle, 27

Vraag jij je af of voetreflex therapie zou kunnen helpen bij jouw klachten, of wil je gewoon graag een onstpannen moment voor jezelf plannen?

Vul dan onderstaande gegevens in, na ontvangst van jouw gegevens neem ik contact met je op voor een gratis telefonisch consult van 15 minuten. Tijdens dit korte telefonische consult kun jij je vragen stellen en aangeven waar je graag bij geholpen zou willen worden. Als je na dit gesprek nog steeds enthousiast bent dan plannen we een datum voor een eerste ontspannende voetmassage.

Het invullen van je gegevens of het gratis telefonisch consult verplichten je verder tot niets! 

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.