Heb jij last van onverklaarbare lichamelijke klachten of een uitblijvende zwangerschap?

Breng je lichaam terug in balans en geef je gezondheid een boost! Fertiliteitsreflexologie, voetreflex & orthomoleculaire therapie in Tiel
Voetreflex therapieKinderwens

Body & MindLifestyle inTiel

Hi lieve jij, dat je op mijn website bent gekomen is niet voor niets. Loop jij ook rond met vervelende lichamelijke klachten? Lichamelijke klachten waar specialisten geen oorzaak voor kunnen vinden? Die klachten, waarvan je dacht dat ze vanzelf wel over zouden gaan, maar die je ondertussen behoorlijk belemmeren?

Ik ben Niki en ik geloof dat veel lichamelijke klachten eenvoudig verholpen kunnen worden op een natuurlijke manier, want er is heel veel wat je zelf kunt doen om deze klachten te verminderen.

Met maatwerk behandelplan en persoonlijke begeleiding leer ik jou in een korte periode hoe ook jij eenvoudig blijvend je klachten kunt verminderen.

Ik neem uitgebreid tijd voor jou en help je graag!

Liefs, Niki 

hormonen en darmen tiel

Niki van de Ven

Voetreflex- & orthomoleculair therapeut 

Ik ben gespecialiseerd in hormonale klachten in elke fase van het vrouw-zijn en zet daarvoor verschillende behandelmethodes in. Deze behandelingen combineer ik altijd met elkaar om jou zo optimaal mogelijk te kunnen helpen in jouw proces.

Voetreflex therapie

 Voetreflex therapie is een behandelmethode uit de TCM (traditionele Chinese geneeskunde). Met deze methode behandel je specifieke reflexzones op de voeten en onderbenen met druktechnieken gecombineerd met ontspannende massagegrepen. Deze intens ontspannende behandeling kan ervoor zorgen dat de energie weer kan stromen in je lichaam. Hierdoor wordt je lichaam weer in staat gesteld om zelf allerlei vervelende lichamelijke klachten op te lossen. Via onderstaande knop krijg je meer info over voetreflex therapie, of boek een kennismakingsbehandeling.

Fertiliteit reflexologie

Spontaan zwanger worden binnen 1 of 2 jaar is helaas niet iedereen gegund. Voor vrouwen die graag zwanger willen worden, maar bij wie op onverklaarbare redenen een zwangerschap uitblijft werk ik met fertiliteitsreflexologie.

Deze behandelmethode is afgeleid van de reguliere voetreflex therapie en is speciaal ontwikkeld om de hormoonbalans te herstellen.

Met fertiliteitsreflexologie werk ik altijd met een combinatie van uitgebreide leefstijladviezen.

Orthomoleculaire therapie

Dit is een vorm van westerse natuurgeneeskunde waarbij met name voeding dient als medicijn. Door je lichaam optimaal te voeden kun je dan ook veel klachten verminderen. Ter ondersteuning kunnen hoogwaardige voedingssupplementen ingezet worden. 

Ik werk met haalbare adviezen, dus geen ingewikkeld dieet en je kunt gewoon lekker blijven eten, want het leven is te kort om alleen maar bleekselderij te eten, toch? 😉

Zet de eerste stap en neem contact met mij op!

Ben je benieuwd wat het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie? Vul het contact formulier in en ik denk graag met je mee. 

Na ontvangst van dit formulier neem ik zsm contact met je op voor een gratis kort telefonisch consult. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je dus verder tot niets!

4 + 13 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Bedrijfsgegevens:

Body & MindLifestyle
Wadensteinlaan 52
4003 TG TIEL
T 06 – 11 43 24 46
info@body-mindlifstyle.nl
www.body-mindlifestyle.nl

BTW NL001912283B42
KVK 11063176

Openingstijden:

Maandag, woensdag en donderdag van 09:00 uur – 17:00 uur.

Vrijdag van 9.00 – 13.00 uur

1x per maand op zaterdag van 9.00 – 13.00 uur.