Bevalling opwekken of een kinderwens in Tiel.

Ontdek de kracht van zwangerschapsreflexologie & fertiliteitsreflexologie!
BehandelingenMaak afspraak

Body & MindLifestyle in Tiel

Hi lieve jij,

Ik ben Niki van de Ven en ik ben gespecialiseerd in  de hormonale gezondheid van vrouwen. In mijn praktijk behandel ik vrouwen van alle leeftijden. Van jonge meisjes met heftige menstruatieklachten, vrouwen met een kinderwens, zwangeren, tot vrouwen in de overgang en zelfs oudere dames.

Wat ik geloof? Dat veel lichamelijke klachten eenvoudig verholpen kunnen worden op een natuurlijke manier. Ik werk met een combinatie van voetreflexologie en orthomoleculaire therapie om de dames die ik behandel beter te maken. 

Ik neem uitgebreid tijd voor jou en help je graag, zodat jij je ook weer energiek en in balans kunt voelen!

Liefs, Niki 

hormonen en darmen tiel

Niki van de Ven

Voetreflex Plus therapeut & Orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in de hormonale gezondheid van de vrouw.

De behandelingen bestaan altijd uit een combinatie van reflexologie en uitgebreide voedingsadviezen. Waar nodig geef ik je maatwerk supplement advies.

Voetreflex therapie

 Voetreflex therapie is een behandelmethode uit de TCM (traditionele Chinese geneeskunde). Met deze methode behandel je specifieke reflexzones op de voeten en onderbenen met druktechnieken gecombineerd met ontspannende massagegrepen. 

Met deze behandelingen kunnen hormonale klachten heel goed worden behandeld. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van overgangs– en menstruatieklachten, PMS, huid– en darmklachten

Fertiliteits-reflexologie

Spontaan zwanger worden binnen 1 of 2 jaar is helaas niet iedereen gegund. Voor vrouwen die graag zwanger willen worden, maar bij wie op onverklaarbare redenen een zwangerschap uitblijft werk ik met fertiliteitsreflexologie.

Deze behandelmethode is afgeleid van de reguliere voetreflex therapie en is speciaal ontwikkeld om de hormoonbalans te herstellen.

Om jouw vruchtbaarheid te vergroten worden deze behandelingen gecombineerd met uitgebreide leefstijl- en voedingsadviezen.

Zwangerschaps-reflexologie

Hoe bijzonder is het dat er een prachtig wonder in jouw buik mag groeien? Tijdens deze negen maanden, waarin de ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen, moet je lichaam keihard werken. Vaak brengt dit lichamelijke klachten met zich mee.

Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om jouw lichaam te ondersteunen tijdens de zwangerschap. Deze speciale behandelingen kunnen klachten verlichten waarbij je geniet van intense ontspanning en vanaf 39 weken zwangerschap kun je zelfs de bevalling opwekken met deze methode.

Zet de eerste stap en neem contact met mij op!

Ben je benieuwd wat het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie? Vul het contact formulier in en ik denk graag met je mee. 

Na ontvangst van dit formulier neem ik zsm contact met je op voor een gratis kort telefonisch consult. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je dus verder tot niets!

13 + 11 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Bedrijfsgegevens:

Body & MindLifestyle
Wadensteinlaan 52
4003 TG TIEL
T 06 – 11 43 24 46
info@body-mindlifstyle.nl
www.body-mindlifestyle.nl

BTW NL001912283B42
KVK 11063176

Openingstijden:

Maandag, woensdag en donderdag van 09:00 uur – 17:00 uur.

Vrijdag van 9.00 – 13.00 uur

1x per maand op zaterdag van 9.00 – 13.00 uur.